Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Σκληρή απάντηση Φραγγίδη σε Τσιτουρίδη

"Θέλει πραγματικά πολιτικό θράσος όταν ένας πρώην υπουργός της ΝΔ βεβαρημένος, στο παρελθόν, για πράξεις και παραλείψεις που ακόμα και το ίδιο του το κόμμα έχει αποδοκιμάσει, να με εγκαλεί να αδιαφορήσω για την πατρίδα μου και να επιδείξω την ίδια επιπολαιότητα και ανευθυνότητα που το κόμμα του είχε επιδείξει υιοθετώντας τη γνωστή
μέθοδο "στρίβειν δια των εκλογών".
Αυτό αναφέρει σε σκληρή απάντησή του προς τον Σ. Τσιτουρίδη, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού μας, Γ. Φραγγίδης, προσθέτοντας και τα εξής:

"Ο κ. Τσιτουρίδης είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να θέτει ερωτήματα και να βάζει διλήμματα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εν όψει κρίσιμων αποφάσεων. Θα μπορούσε να προσφέρει υπηρεσία στον τόπο ο πρώην υπουργός της ΝΔ, αν έστω σήμερα επιθυμούσε να απαντήσει για τους γνωστούς κουμπάρους, για τα δομημένα ομόλογα, για την υπόθεση χειραγώγησης μετοχών. Πράξεις και παραλείψεις που τον οδήγησαν δύο φορές εκτός κυβέρνησης. Αυτό το ήθος επιθυμεί ο κ. Τσιτουρίδης να επαναφέρει οραματιζόμενος εκλογική νίκη με το κόμμα της ΝΔ; Για να" ξαναπληγώσει" τους Έλληνες ; Αντιλαμβάνομαι την αγωνία της προσωπικής πολιτικής επαναφοράς. Όμως αυτό έχει και όριο κυρίως όταν οι πολίτες του Κιλκίς διαθέτουν και γνώμη και μνήμη.
'Ολοι γνωριζόμαστε στον τόπο μας και ο καθένας μας κρίνεται από την πορεία του και από την καθημερινή του πράξη και πρακτική. Όμως διερωτάται κανείς: Είναι δυνατόν σήμερα οι «ναυαγοί» της κυβέρνησης Καραμανλή να εμφανίζονται ως «σωτήρες» του έθνους;"

8 σχόλια:

  1. 2 gaidaroi (gia na min po 3) malonane se kseno axirona! (diladi stin plati mas!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες του τα να ντραπεί και να μην ξαναμιλήσει ο αθεόφοβος. Μετά από όσα έκανε βγαίνει και μιλάει σα δε ντρέπεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ναυαγοί" είναι αμφότερες οι κυβερνήσεις, γιατί το ίδιο ευθύνονται.Επίσης εμφανίζονται ως "σωτήρες" του έθνους αμφότεροι, αφού πρώτα μας ναυάγησαν.Δεν μπορεί να οδηγείς την χώρα σε ναυάγιο και μετά να εμφανίζεσαι ως σωτήρας της.Αντίκειται στην κοινή λογική.Ετσι, ακόμα μία φορά αποδεικνύεται, οτι οι πολιτικοί μας διατηρούν την παλαιοκομματική νοοτροπία και συμπεριφορά.Και εδώ ο νέος κ. βουλευτής μας, δυστυχώς μέχρι στιγμής,δεν αποτελεί εξαίρεση.Οταν είναι στην εξουσία, όλα γίνονται σωστά και όταν είναι στην αντιπολίτευση όλα είναι λάθος. Τίποτε δεν έχει αλλάξει σ'αυτό, εδώ και 60 χρόνια.Ενα γιγάντιο πελατειακό κράτος που με μεθοδικότητα κατέφαγε τα σπλάχνα του.Μετά σου λένε, να μπούνε νέοι άνθρωποι στην πολιτική ν'αλλάξει κάτι.Είναι τόσος ο κομματικός φανατισμός και η δίψα για εξουσία, που διαβρώνει τις συνειδήσεις και όποιος τολμά να μην διαβρωθεί τον στέλνουν στο σπίτι του με αστείες προφάσεις.Αυτό μας κάνει να μην αισιοδοξούμε και όχι οι ξένοι, που στο κάτω κάτω το συμφέρον τους κοιτάζουν.Το δικό μας συμφέρον οι κυβερνώντες δεν ήξεραν ποτέ να κοιτάξουν,και να που φτάσαμε σήμερα.Μια ζωή κουτοπονηριές, να ξεγελάμε τους εταίρους μας στην Ευρώπη και να γινόμαστε ρεζίλι των σκυλιών,όταν μας ανακάλυπταν.Και μείς κάτω απο τα μπαλκόνια, αλαλάζοντες με τις κομματικές σημαίες να τους επιβραβεύουμε.Να όμως που ήρθε η ώρα της πληρωμής και πρέπει να συλλογιστούμε σοβαρά αυτή τη φορά αν θέλουμε να σεβαστούμε το μέλλον των παιδιών μας, που εμείς οι γονείς φροντίσαμε να ροκανίσουμε τόσο αδηφάγα και επιπόλαια, σαν τα σουβλάκια της εμποροπανήγυρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον από πάνω μου ανώνυμο:

    ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ! ΕΙΠΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες τα χρυσόστομε.Να λέγεται η αλήθεια... Ηρθε ο Σάββας τι να πει,Αλλά όταν η δικαιοσύνη δεν τιμωρεί,Σάββα κρύψου και δούλεψε λίγο.Κηφήνα του καπιταλισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι ο τρίτος κατα σειρά ανώνυμος που τώρα πλέον απέκτησα... "όνομα". Θα ήθελα να προσθέσω τους στίχους του τραγουδιού "Ελένη" που γράφτηκε πριν αρκετά χρόνια και τραγούδησε η Αλεξίου με μοναδικό τρόπο. Δείτε πόσο σημαδιακό είναι.
    "Ζούμε σ'ενα κόσμο μαγικό
    με φόντο την Ακρόπολη,το Λυκαβητό
    γεμάτα τα μπαλκόνια με πολιτικά αηδόνια,
    υποσχέσεις κι'αγάπες και πολύχρωμα μπαλόνια,
    ευτυχισμένα χρόνια.
    Κι'εσύ Ελένη και κάθε Ελένη
    της επαρχίας της Αθήνας κοιμωμένη,
    η ζωή σου να το ξέρεις είναι επικυρηγμένη,
    άλλο είναι να πεθαίνεις για την Ελλάδα
    κι'άλλο είναι, εκείνη να σε πεθαίνει.
    Ζούμε σ'ένα κόσμο μαγικό
    υποχθόνια δουλεύει με μοναδικό σκοπό,
    να σε μπάσει στο παιγνίδι
    τη ζωή σου πώς θα πιάσει,
    να σου τάξει,να σου τάξει
    την ζωή σου να ρημάξει.
    Κι'όταν φτάσει να ελέγχει
    της ελπίδας σου τον πόνο,
    δεν του φτάνει τούτο μόνο.
    Με γλυκόλογα σε πιάνει απ'το χέρι,
    σε βαφτίζει της Ελλάδας νοικοκύρη,
    κι'εκεί που λές "αλλάξανε τα πράγματα"
    και σηκώνεις το ποτήρι,
    αρπάζει,κλέβει τ'όνειρό σου
    και σου κάνει χαρακίρι!

    Τώρα τί άλλο να προσθέσει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΑΓΑΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 4014/2011......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα εσύ αγανακτισμένε φίλε προηγούμενε, βάζεις στο ίδιο καντάρι ανόμοια πράματα. Τι σχέση έχει ο Φραγγίδης και ο Παραστατίδης με τον κλέφτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.