Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Φραγγίδης μετά από επίσκεψη στη ΒΙΠΕ: "Να λυθούν τα προβλήματα"


Αν δεν επιλυθούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το γραφειοκρατικό κράτος, οι μεγάλες εταιρίες που εδρεύουν στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου, τότε θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Αυτό τόνισε στην κάμερα του gnomikilkis.gr, ο βουλευτής του νομού μας, Γ. Φραγγίδης, μετά από περιοδεία που πραγματοποίησε στη ΒΙΠΕ. Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο.

9 σχόλια:

  1. Ο κ. βουλευτής δεν ανήκει στο κυβερνών κόμμα και κάνει τέτοιες δηλώσεις;Σε ποιόν λέει οτι πρέπει να στηριχθούν οι επιχειρήσεις; Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν, να κάνει τις ενέργειες εκείνες που θα δώσουν λύσεις και όχι να κάνει αυτές τις γνωστές απο πολύ καιρό, διαπιστώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θα σχολιάσω τι λέει, αλλά θα κάνω δυο ερωτήσεις, μια στον συνεντευξιαζόμενο και μια στην "Γνώμη":
    1) Τι φοράει ρε παιδιά ο Φραγγίδης????
    2) Τόση αβάντα στον Φραγγίδη η "Γνώμη"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει καμιά "αβάντα", φίλε μας. Απλώς ανταποκρινόμαστε σε κάθε κάλεσμα πολιτικού προσώπου για κάλυψη δραστηριοτήτων του. Αν άλλα τέτοια πρόσωπα δεν μας προσκαλούν, δεν ευθυνόμαστε εμείς. Και η κάλυψη δεν σημαίνει αποποίηση του δικαιώματός μας για κριτική, όπως άλλωστε έχουμε αποδείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @GNOMI: Φυσικά και δεν περίμενα άλλη απάντηση. Αλλά δεν κολλάω εκεί. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα της αλήθειας οπότε καλοπροαίρετα σας πιστεύω. Θα ήθελα όμως να θίξω ένα άλλο ζήτημα για τα σχόλια: Η υποβολή σχολίου ως "ανώνυμος" είναι η μόνη που αποδέχεται το σύστημά σας και τη θεωρώ ως απαράδεκτη. Εγώ θα ήθελα να κάνω τα σχόλιά μου επώνυμα (όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα σχόλια) αλλά τα υπόλοιπα πεδία δεν λειτουργούν. Υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @GNOMI: Καμμιά κουβέντα για το σακάκι του κ.Φραγγίδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κε Ανώνυμε (1:21μ.μ.), μπορείς απλά κάτω από το σχόλιο σου να γράψεις και το όνομα σου για να μην είσαι ανώνυμος.
    Όσον αφορά τις στυλιστικές επιλογές και τον ενδυματολογικό συρμό τον οποίο ακολουθεί ο Βουλευτής, μπορεί να σου αρέσει, μπορεί και όχι, δικαίωμα σου.
    Αν όμως σου άρεσε τόσο πολύ, θέλεις να ρωτήσουμε από που το έραψε να σου συστήσουμε το μαγαζί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρουμε πες μας εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Φραγγίδης πάντως κυκλοφορεί με το δικό του γιατί δεν δέχτηκε να πάρει βουλευτικό αυτοκίνητο . Πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.