Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωτιές του ΓΑΣΚ με Μαβίδη και Ασημακίδου σε αγώνες στα Γιαννιτσά

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ο Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2011, που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Μαραθωνοδρόμων και τον Δήμο Γιαννιτσών.  Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 300 αθλητές και αθλήτριες στον δρόμο των 15.600 μ και 120 στον δρόμο των 7.500 μ. 
Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς πήρε μέρος στους αγώνες με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες, καταφέρνοντας να κερδίσει την πρωτιά σε δύο αγωνιστικές κατηγορίες, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια και στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων αλλά και του ταλέντου των αθλητών που αγωνίστηκαν.

Ο δεκαπεντάχρονος Αιμίλιος Μαβίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των αγώνων αφού αναδείχτηκε νικητής στην γενική κατηγορία των 7.500 μ και φυσικά 1ος στην κατηγορία του, ενώ τέταρτη στη γενική κατηγορία και 1η στην κατηγορία των γυναικών στην ίδια απόσταση αναδείχτηκε και η επίσης δεκαπεντάχρονη Ευρυδίκη Ασημακίδου. Στην ίδια απόσταση αγωνίστηκε και η δεκαεννιάχρονη Ιωάννα Ιωάννίδου η οποία επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από απουσία τριών ετών καταφέρνοντας μάλιστα να διακριθεί τερματίζοντας στην 8η θέση στην κατηγορία των γυναικών.
Στα 15.600 πήρε μέρος και ο προπονητής του συλλόγου Φίλιππος Μισαηλίδης ο οποίος με επίδοση 1 ώρα 15' 53'' πήρε την 51η θέση μεταξύ των 315 δρομέων που τερμάτισαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.