Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Με 350 συμμετοχές, ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας στο Λόφο

Ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στον λόφο του Αγ. Γεωργίου, με διοργανωτή τον Ορειβατικό Σύλλογο Κιλκίς (ΟΣΚ), σημείωσε τεράστια επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις σ’ όλους όσους βρέθηκαν εκεί. Οι αθλητές όλων των ηλικιών που αγωνίστηκαν ξεπέρασαν τους 350 (ήταν μια απ’ τις μεγαλύτερες συμμετοχές, αν όχι η μεγαλύτερη), κι όλοι τους εξήραν την άψογη διοργάνωση.
Με την ευκαιρία, απ` τον ΟΣΚ εκδόθηκε το εξής ευχαρηστήριο: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη μας που παρευρέθηκαν αλλά και όσους συμμετείχαν ενεργά, προσφέροντας τη βοήθειά του σ’ όλους τους τομείς της διοργάνωσης με σκοπό το άριστο αποτέλεσμα, την Αστ/κη Δ/νση Κιλκίς ,τους Προσκόπους Κιλκίς, τον Κυνηγητικό Σύλλογο Κιλκίς, την Ομάδα Διάσωσης Κιλκίς,το Δασαρχείο Κιλκίς και το Ε.Κ.Α.Β Κιλκίς .
Τέλος, τις μεγαλύτερες ευχαριστίες μας τις οφείλουμε στους χορηγούς μας που συνετέλεσαν, ο καθένας με αυτά που προσέφερε, στην αρτιότητα της διοργάνωσης η οποία αποτέλεσε και μια καλή ευκαιρία για να προβάλλουμε το νομό μας αλλά και τις ομορφιές του. Παρακάτω παραθέτουμε του χορηγούς:
Ενωτική Περιφέρεια Κιλκίς
Δήμος Κιλκίς
«Φάρμα Κουκάκη» γαλακτοβιομηχανία
Μινι Μάρκετ «ΗΛΙΟΣ»
Καφέ Μπάρ «FRIENDS»
Καφέ Μπάρ«STRETTO»
ΤΖΟΒΑΣ Μικρογεύματα
Αρτοποιία Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΤΕΚΙΔΗΣ Ποδήλατα
«Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ»
Ζαχαροπλαστείο «ΓΩΝΙΑ»
Γυμναστήριο «KINISIS»
Δ..ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.