Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Παζάρι Αγάπης 2011 της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς με την ευκαιρία της διοργάνωσης για δεύτερη χρονιά και με αφορμή την Εμποροπανήγυρη, του Παζαριού Αγάπης, ευχαριστεί όλους τους συγγενείς και φίλους που έφεραν διάφορα αντικείμενα για να πουληθούν σε συμβολικές τιμές ώστε τα έσοδα να διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, βηματίΖΩ. Επίσης συλλέγονται ενδύματα και υποδήματα για να προσφερθούν στο Σύλλογο Πολυτέκνων. (Δείτε φωτογραφίες)

Το παζάρι Αγάπης γίνεται εθελοντικά με τη συμμετοχή όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν και να περάσουν μαζί μας το μήνυμα της ανθρωπιάς και της αλληλοβοήθειας. Τα παιδιά της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς δεν είμαστε ούτε βολεμένοι, ούτε άτομα που φυτρώσαμε και φωτοσυνθέτουμε σε πολιτικά γραφεία εκλεγμένων ή μη υποψηφίων. Βολεμένοι είναι όλοι αυτοί που αντί να οργίζονται με αυτούς που κατάντησαν έτσι τη χώρα μας, τους φθονούν... Είναι άδικο να χαρακτηρίζονται ως βολεμένα, παιδιά 22-23 χρονών που θα ζήσουν δυσκολότερα χρόνια γιατί η προηγούμενη γενιά από εμάς ψήφιζε αυτούς που τους γέμιζαν την τσέπη... Εμείς είμαστε αυτοί που θα αλλάξουμε νοοτροπία, αυτοί που θα σας ξεβολέψουμε... Δεν εξαρτόμαστε από κανέναν και δε χρωστάμε σε κανέναν. Είμαστε παιδιά που απλά θέλουμε να βοηθήσουμε και να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, στον τόπο μας πάντα με επιχειρήματα και με καθαρό λόγο.
Δεν είμαστε εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας στη Νεολαία, είμαστε εκπρόσωποι της Νεολαίας στο κόμμα μας.
Θα θέλαμε επίσης να σημειώσουμε πως αυτές τις δράσεις τις διοργανώνουμε με αγάπη όχι για να προβάλουμε τους εαυτούς μας αλλά για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ότι μπορούμε. Σε αυτές τις δράσεις ΔΕΝ υπάρχουν ιδιαίτερες προσκλήσεις σε πρόσωπα που ο λαός έδωσε εξουσία. Αντίθετα υπάρχει ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους εκείνους που κοντοστάθηκαν στα τραπεζάκια μας και μας πρόσφεραν ένα χαμόγελο και αγόρασαν κάτι συμβολικά, σε όλους εκείνους που ψηφίζουν εσάς. Εσάς που πέρσι σε προεκλογική περίοδο αναζητούσατε το φλας ενώ φέτος δεν μπορείτε να κάνετε ούτε βόλτα στο πανηγύρι γιατί ο κόσμος θα σας πει αλήθειες που δεν είστε μαθημένοι να ακούτε. Ελπίζουμε αγαπημένοι συμπολίτες να μην ξεχάσετε όλες τις συμπεριφορές όταν θα ξανακληθείτε στην κάλπη. Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ να σας τα θυμίζουμε ;)
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας βοηθήσατε και σας υποσχόμαστε ακόμα περισσότερες δράσεις στο μέλλον.
Με σεβασμό,
Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς







7 σχόλια:

  1. TI KARAGKIOZILIKIA EINAI AYTA .... POLITIKH NEOLAIA ANTI NA ASXOLEITAI ME TOSA POLLA THEMATA POY TREXOYN KANEI PAZARI.... FYSIKA GIA TA PANHGYRIA EINAI.......MIA SOBARH TOPOTHETISI GIA TO O,TI H SXOLIKH XRONIA KSEKINISE KAI TA PAIDIA DEN EXOUN BIBLIA ..... KATA TA ALLA EKANE KRITIKH GIA TA KOYPONIA TOU K.K.E .....OYST KOPRITES PANHGYRTZIDES.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΙΝΟ ....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΦΩΝΑΞΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ....ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ....ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα με όλο το σεβασμό και επώνυμα να πω στον ανώνυμο_15 Σεπτεμβρίου 2011 5:30 μ.μ. ότι υπάρχει δελτίο τύπου για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές. Μπορείς να το κοιτάξεις εδώ -> http://gnomikilkis.blogspot.com/2011/09/blog-post_9681.html και έχει βγει νωρίτερα από αυτό το δελτίο τύπου. Επίσης αν θεωρεί τα παιδιά με ειδικές ικανότητες λιγότερο σημαντικά, προφανώς κάνει λάθος. Είναι εύκολο να μας λέτε πανηγυρτζίδες, είναι δύσκολο να σταθείτε δίπλα μας.
    Ευχαριστώ προσωπικά εσάς που επικροτείται και στηρίζετε τέτοιες δράσεις γιατί τις έχουμε ανάγκη όλοι μας.
    Με κάθε σεβασμό.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.