Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Χρήσιμα συμπεράσματα για ΑΕΤΟ Κιλκίς

Επιτυχημένο ήταν και το δεύτερο εκτός έδρας τεστ του ΑΕΤΟΥ, χθες Τετάρτη στην Μίκρα, με αντίπαλο τον Μέγ. Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, ομάδα που την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. Στο παιχνίδι, που είχε χαρακτήρα ανεπίσημου φιλικού και στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ, οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος και διάθεση και έτσι βοήθησαν τους δύο προπονητές να βγάλουν αρκετά συμπεράσματα για το στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκονται.
Από την ομάδα του ΑΕΤΟΥ υπήρχαν οι απουσίες των ΗΜΕΡΙΔΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Γ., ΒΑΦΕΙΔΗ & ΔΑΡΝΑΚΑ. Παρά όμως αυτές τις απουσίες όλοι οι υπόλοιποι αθλητές που έπαιξαν στον αγώνα βοήθησαν σημαντικά την ομάδα και άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις παρά το ότι οι περισσότεροι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με την Ανδρική ομάδα και απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν τόσο στο πρωτάθλημα Ανδρών όσο και στο αντίστοιχο ηλικιακό τους πρωτάθλημα των εφήβων. Για τον ΑΕΤΟ αγωνίστηκαν οι : ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΤΣΑΤΣΗΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΕΛΕΚΗΣ, ΚΑΠΝΙΔΗΣ, ΠΑΤΣΙΟΥΡΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΜΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΥΡ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΠΟΛΥΜΕΝΗΣ, ΜΟΥΡΖΙΔΗΣ.
Η ομάδα του ΑΕΤΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά την ομάδα του Μεγ.Αλεξάνδρου και τον προπονητή της ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΣΜΑ για την φιλοξενία και να ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.