Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Θα πονέσει ακόμα πιο πολύ το νέο χαράτσι

Την Κυριακή ο Ευ. Βενιζέλος εξαγγέλλει το νέο χαράτσι και την Τετάρτη το τροποποιούν επί το επαχθέστερο! Πράγματι, ενώ ο υπουργός Οικονομικών είπε την περασμένη Κυριακή ότι τα ακίνητα θα φορολογηθούν μέχρι 10 ευρώ το τετραγωνικό, χθες το υπουργείο του εξέδωσε ενημερωτικό σημείωμα, σύμφωνα με το οποίο η μέγιστη επιβάρυνση ανά τετραγωνικό αυξάνεται σε 16 ευρώ και με την καθιέρωση ενός «νέου» συντελεστή παλαιότητας φτάνει στα 20 ευρώ! Μιλάμε για συντελεστή, ο οποίος αντί να μειώνει την επιβάρυνση για τα παλαιά ακίνητα, την αυξάνει για τα καινούργια! Να σημειωθεί ότι το νέο χαράτσι θα το πληρώσουν με μια έκπτωση και οι άνεργοι, όπως και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενώ το γλιτώνουν οι εκκλησίες, οι κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών και οι ...στάβλοι.
Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί το τέλος, η ΔΕΗ και οι εναλλακτικοί προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος θα προβαίνουν στη διακοπή του και δεν το επανασυνδέουν μέχρι την εξόφληση του χαρατσιού. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ έχουν δηλώσει ότι θ` αρνούνται να προβαίνουν σε τέτοιες διακοπές.
Τελικά, οι άνθρωποι μας άλλαξαν τα φώτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.