Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Κι οι ταξιτζήδες το Σάββατο στη ΔΕΘ

Στη μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας του ερχόμενου Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετάσχουν κι οι Κιλκισιώτες ταξιτζήδες. Η εκδήλωση προβλέπει και πεζή πορεία, με συμμετοχή ιδιοκτητών ταξί από όλη την Ελλάδα, κατά την ώρα των εγκαινίων της ΔΕΘ.
Όπως είναι γνωστό, οι ιδιοκτήτες ταξί είχαν αποφασίσει να αναστείλουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, αφού είχαν λάβει διαβεβαίωση από τους περιφερειάρχες ότι μέχρι την ψήφιση του νόμου δεν πρόκειται να εκδοθούν νέες άδειες ταξί. Ωστόσο, πρόθεση του υπουργού Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση, είναι να προχωρήσει σε πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος χωρίς πληθυσμιακά κριτήρια, κάτι που για τους ταξιτζήδες αποτελεί την «κόκκινη γραμμή».
Τελικά, υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα διαμαρτυρηθούν το Σάββατο, ρε παιδιά;

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς πολλοί.Αυτοί που διαμαρτύρονται είναι πολύ λίγοι σε σχέση με τον θιγόμενο, απο τα μέτρα, πληθυσμό.Το Σάββατο όλα τα τεμπελχανάδικα θα είναι γεμάτα.Είναι η ρημάδα η νοοτροπία μας να θεωρούμε, οτι δεν αλλάζει τίποτε σ'αυτόν τον τόπο, όσο κι'αν φωνάξουμε.Αν είναι έτσι και δεν φοβούνται οι κυβερνώντες, γιατι ορθώνουν τοίχους απέναντι στους διαμαρτυρόμενους;Αφού λοιπόν φοβούνται τους λίγους φαντάζεστε τι θα γινόταν με τους πολλούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.