Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Συμψηφίζουν επιστροφή φόρου με τα έκτακτα χαράτσια;

Αφού την "πάτησαν", κατά γενική ομολογία, με τις αποδείξεις στις φορολογικές μας δηλώσεις, τώρα σοφίστηκαν ένα ευφάνταστο τρυκ για να περιορίσουν την επιστροφή φόρου στους δικαιούχους. Σκέφτονται, λοιπόν, να συμψηφίσουν την επιστροφή, με τα “χαράτσια” της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, του τέλους επιτηδεύματος και της έκτακτης εισφοράς για τα μεγάλα ΙΧ κλπ.
Αν το σχέδιο αυτό προχωρήσει, τότε τις επόμενες ημέρες περισσότεροι από 1 εκατ. φορολογούμενοι θα λάβουν “ενιαία εκκαθαριστικά σημειώματα”, που θα αναγράφουν τα καταλογισθέντα ποσά των ειδικών εισφορών, συμψηφισμένα με την επιστροφή φόρου.
Μ` άλλα λόγια, δεν αφήνουν τον κοσμάκη να χαρεί έστω και για λίγο κάποια επιστροφή χρημάτων.

1 σχόλιο:

  1. Η περισπούδαστη κυβερνητική οικονομική πολιτική συνοψίζεται στο ποντιακό ρητό, "Τα τ'εμά τ'εμά και τα τ'εσά τ'εμά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.