Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Γυρίζουν σπίτι απ` τα γηροκομεία, οι υπερήλικοι!

H συρρίκνωση του οικογενειακού εισοδήματος που έφερε η κρίση δημιούργησε μεταξύ άλλων κι ένα φαινόμενο, το οποίο πριν ένα-δυο χρόνια θα φάνταζε σαν επιστημονικής φαντασίας. Ηλικιωμένοι που οδηγήθηκαν από τα παιδιά τους σε οίκους ευγηρίας, επειδή δεν μπορούσαν να τους φροντίσουν, επιστρέφουν ξανά στο σπίτι, καθώς η σύνταξή τους αποτελεί ένα διασφαλισμένο εισόδημα για την οικογένεια!
Παράλληλα, η κατανομή κονδυλίων στα προνοιακά ιδρύματα της Κεντρικής Μακεδονίας αρχίζει με καθυστέρηση δύο και πλέον μηνών. Πράγματι, το αρμόδιο υπουργείο απέστειλε 437.000 ευρώ, που είναι η δεύτερη δόση του πρώτου εξαμήνου του 2011, για συνολικά 22 ιδρύματα, μεταξύ αυτών και το Γηροκομείο Κιλκίς. Ωστόσο, τα χρήματα αυτά είναι μόνο μια μικρή ανάσα, καθώς οι περικοπές των κρατικών επιχορηγήσεων έφτασαν σε ποσοστό 40%.
Τί άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.