Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Με το μάτι του Πάνου Γεωργιάδη

322 Ηρακληδείς στη Θεσσαλονίκη, 12 στο Κιλκίς και ένας στο Αφγανιστάν...



Λιμάνι Βόλου. Που είναι το πεζεδρόμιο οέο; Μπροστά σε αυτούς τους "εγκληματίες" τοπικούς άρχοντες, οι δικοί μας στο Κιλκίς κάνουν πταίσματα...


Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Λίγο παλιό το γεγονός με τις απεργίες των ταξί,
αλλά τόσο... επίκαιρο το χαρτάκι.



Παλιά κοιμητήρια Κιλκίς...Ο ορισμός του εκσυγχρονισμού και μοντέρνου μάρκετινκ... 
Φανταστείτε τι θα δούμε στα Νέα Κοιμητήρια.. Στην άλλη ζωή βέβαια.. Ε Βαγγέλη;


5 σχόλια:

  1. Κι οι υπόλοιποι 309 Ηρακληδείς να μη σου πω που είναι και τι κάνουνε... Άντε γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της. Αντί να ασχοληθείς σοβαρά με την αδικία εις βάρος του Ηρακλή, ειρωνεύεσαι και κοροϊδεύεις και παίζεις με τον πόνο μας; Δεν σε ξέρω προσωπικά, αλλά τέτοια σχόλια εξυπναδίστικα αλλού. Αν δεν έχεις άλλη δουλειά, ασχολείσου σοβαρά με το θέμα των Ηρακληδέων χωρίς λοιδορίες, αλλιώς κάνε τίποτ' άλλο!! Δεν ανεχόμαστε εξυπνάδες, ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς απανωτών αδικιών και πολύμηνων αγώνων για δικαιοσύνη και ισονομία.
    Σόρυ κιόλας αλλά τα νεύρα μας είναι τεντωμένα με αυτά που μας κάνουν τους τελευταίους 5 μήνες, οπότε είναι τουλάχιστον άστοχο και άκαιρο το σχόλιο και η φωτογραφία που παράθεσες.

    ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ
    ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι τον παρεξήγησες τον άνθρωπο φίλε Ηρακλειδέα. Χιούμορ κάνει, κι εσείς οι Ηρακλειδείς φυμίζεστε για το χιούμορ σας. Εγώ είμαι Παοκτσής και θυμάμαι σ` έναν παλιό αγώνα στη Τούμπα, που σας φωνάζαμε "δεν έχετε ομάδα δεν έχετα λαο, τι ήρθατε να κάνετε στο γήπερο αυτό", αλλά όταν μας βάλατε γκολ απαντήσατε με το φοβερό "δεν έχουμε ομάδα δεν έχουμε λαό, εσείς που τα `χετε όλα κοιτάξτε το ταμπλό". Καταλαβαίνω, βέβαια, τα ζόρια που περνάτε και είμαι μαζί σας, αλλά μη χάνετε το χιούμορ σας. Είναι λυτρωτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαλάρωσε φίλε Ηρακλειδέα. Πλάκα κάνουμε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.Φίλος Ηρακλάκιας μου την έστειλε για να γελάσουμε, να αυτοσαρκαστούμε, να ξεχαστούμε. Σήμερα θα σε 'πειράξω' εγώ, αύριο εσύ. Kαι τι έγινε; Και σε τελική ανάλυση ο κάθε Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Άρης κτλ είναι εταιρείες...για αυτούς χολοσκάς;
    Πάνος Γεωργιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρα δεν είναι με τον φακό του Πάνου Γεωργιάδη. Είναι με τον φακό του φίλου του Πάνου Γεωργιάδη. Σιγά μην πήγαινε ο Πάνος μέχρι το Αφγανιστάν. Το πέρασμα του Πάνου από το στρατό ήταν μεταξύ Σάντας και αρτοποιειων στου Δογάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.