Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Πώς θα μας τα πάρουν απ` τον επόμενο μήνα

Τώρα που "βάλαμε τα κεφάλια μέσα" μετά το πέρας των διακοπών, τουλάχιστον για τους περισσότερους, ας τσεκάρουμε τί μας περιμένει απ` τον ερχόμενο, κιόλας, μήνα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
*Τέλος επιτηδεύματος 300 ευρώ σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες
*Επιβολή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας
*Είσπραξη του ΕΤΑΚ του 2009
*Αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση και τ` αναψυκτικά, απ` το 13% στο 23%
*Αύξηση του ελάχιστου ειδικού φόρου κατανάλωσης στα τσιγάρα
*Αύξηση των τελών κυκλοφορίας έως και 12,5%
*Αύξηση του φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης
*Αυξημένη παρακράτηση στους μισθωτούς, με τη νέα κλίμακα φορολογίας εισοδήματος
*Εισφορά υπέρ ανεργίας (3%) επι των αποδοχών των δημ. υπαλλήλων
*Έκτακτη "εισφορά αλληλεγγύης" 1-4% σε εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ
Υπάρχουν κι άλλα, ωστόσο αυτά φτάνουν για προθέρμανση! Άντε, καλό φθινόπωρο!

2 σχόλια:

  1. Καλά όλοι οι ανεγκέφαλοι στο υπουργείο οικονομικών συγκεντρώθηκαν;Δεν ακούν κανένα καθηγητή πανεπιστημίου περι τα οικονομικά, που απο τα κανάλια φωνάζουν οτι όσο περισσότερη φορολογία επιβάλεται τόσο θα βαθαίνει η ύφεση και επομένως τα έσοδα θα μειώνονται;Αλλά και απο την άλλη, αυτό δεν αποδεικνύεται απο την αποτυχία του μνημονίου 1; Εμένα το μυαλό μου αλλού πάει.Μάλλον θέλουν να ρίξουν τόσο το βιωτικό επίπεδο, ώστε να διαμορφωθούν πολύ χαμηλά μεροκάματα για να έρθουν τότε οι ξένοι επενδυτές-κοράκια να ανοίξουν τα μαγαζιά τους με μισθούς πείνας.Δεν εξηγείται αλλιώς τόση 'σοσιαλιστική' οικονομική αφαίμαξη.Από την 'περήφανη εξωτερική πολιτική' του αείμνηστου Ανδρέα Π.,στήν υποτέλεια στούς κάθε λογής ξένους του γιού του Γιώργου Π. Κύριοι του ΠΑΣΟΚ ήρθε η ώρα ν'αλλάξετε τον τίτλο το κόμματός σας, γιατί ούτε σοσιαλιστές είστε,ούτε κίνημα λαού.Μιά μειοψηφία φανατισμένων σοσιαλταλιμπάν είστε και άν κάνετε τώρα εκλογές ούτε 20% του λαού δεν θα εκπροσωπείτε.Και ενώ το γνωρίζετε αυτό καλά αποφασίζετε για το υπόλοιπο 80%.Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΑ 25 ΕΥΡΩ...ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΌΥ ΠΑΣΟΚ; ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.