Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

"Ταφόπλακα" στα τοπικά ΜΜΕ

Με την άρση της ταχυδρομικής "ατέλειας" στην αποστολή εφημερίδων και περιοδικών, που ισχύει απ` την 1η Αυγούστου, πολλά απ` τα τοπικά έντυπα πνέουν ήδη τα λοίσθια. Το κόστος απ` την άρση της έκπτωσης αναμένεται ν` αποδειχθεί ένα νέο δυσβάσταχτο κόστος για τις τοπικές εφημερίδες, πολλές απ` τις οποίες θ` αναγκαστούν να κλείσουν. 
Αυτή είναι η ευαισθησία που δείχνουν οι κυβερνώντες για όσους πασχίζουν δεκαετίες τώρα ν` αναδείξουν την τοπική δημοσιότητα, μακριά απ` τις διαπλοκές του Κέντρου! Φαίνεται πως η φωνή των τοπικών κοινωνιών τους ενοχλεί. Αυτοί θέλουν μονάχα τα διαπλεκόμενα μεγάλα ΜΜΕ για να κάνουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους. 
Κουράγιο, συνάδελφοι των έντυπων μέσων. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να σιωπήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.