Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Καλός ο τουρισμός, αλλά από σέρβις;

Πάλι καλά που αυτό το άνυδρο και μίζερο καλοκαίρι της οικονομικής μας ανέχειας βρέθηκαν όλοι αυτοί οι καλοί τουρίστες απ` τις γειτονικές μας χώρες και τη Ρωσία κι ήρθαν σ` εμάς, και κυρίως στη Βόρ. Ελλάδα να κάνουν τις διακοπές τους και ν` αφήσουν τα ωραία τους λεφτουδάκια, θυμίζοντάς μας παλιές καλές εποχές.
Αν κρίνουμε, όμως, απ` τον τόπο προορισμού και των δικών μας διακοπών, την Χαλκιδική, δυστυχώς δεν άλλαξαν και πολλά στο θέμα του σέρβις των υπηρεσιών. Οι ίδιες παθογένειες στην ταχύτητα και ποιότητα της εξυπηρέτησης, η ίδια αίσθηση ότι σε βλέπουν πρώτα σαν "τάλαρο", οι ίδιες κερδοσκοπικές διαθέσεις όσον αφορά τις τιμές (βενζίνες, εστιατόρια, καφέ, μπαρ κλπ).
Κρίμα, γιατί ήταν ευκαιρία φέτος να κερδίσουμε όλον αυτόν τον κόσμο και να τον κάνουμε να μας ξανάρθει. Αυτά πρέπει να επισημαίνει το πολιτικό μας προσωπικό όλων των "βαθμίδων" κι όχι μονάχα να σπεύδει να επιχαίρει με δηλώσεις, που εξυπηρετούν την προσωπική προβολή του καθενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.