Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Γιώτα Μαρινίδου: «Ευχαριστώ όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μου»

Την Πέμπτη 02.06.2011, με Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, αθωώθηκα για την υπόθεση εξ αιτίας της οποίας τέθηκα σε αργία, αρχικά ως Νομαρχιακή Σύμβουλος και στη συνέχεια ως Δημοτική Σύμβουλος, υπόθεση η οποία απασχόλησε για πολύ καιρό μερίδα του τοπικού Τύπου.
Μετά την ανωτέρω εξέλιξη αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη και δικαιωμένη, ενώ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αίρεται αυτοδικαίως η επιβαλλόμενη στο πρόσωπό μου αργία και επανέρχομαι έτσι στα καθήκοντά μου ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, θέση στην οποία με τοποθέτησαν οι πολίτες που με εμπιστεύτηκαν και στη συνέχεια με τίμησαν με την ψήφο τους εκλέγοντάς με Σύμβουλο στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές.
Είναι γνωστό ότι η υπόθεση αυτή γιγαντώθηκε από τους «αυτόκλητους εισαγγελείς» της δημοσιογραφίας και της παραπολιτικής του τόπου μας, που στόχο είχαν να πλήξουν ηθικά και πολιτικά τόσο εμένα, όσο και το Δήμαρχο Κιλκίς, Ευάγγελο Μπαλάσκα.
Την απάντηση στους συγκεκριμένους κύκλους ωστόσο, την έδωσαν αρχικά οι πολίτες τον περασμένο Νοέμβριο με την ψήφο τους και τελικά η ίδια η Δικαιοσύνη με τη σημερινή της Απόφαση.
Η περιπέτειά μου αυτή και η τελική της έκβαση, ίσως πρέπει να παραδειγματίσει όλους όσους «δικάζουν», με αποτέλεσμα να διαπομπεύουν δημόσια πρόσωπα ευτελίζοντας προσωπικότητες και αξίες στο βωμό εξυπηρέτησης πολιτικών ή και προσωπικών σκοπιμοτήτων, χωρίς να περιμένουν τη Δικαιοσύνη να ολοκληρώσει το έργο της.
Από βάθους καρδίας θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με στήριξαν σε όλα τα επίπεδα την προηγούμενη χρονική περίοδο, κλείνοντας τα αυτιά τους στην καλά ενορχηστρωμένη «μαύρη» προπαγάνδα της δημοσιογραφίας και της παραπολιτικής.
Παναγιώτα Καλογιάννη-Μαρινίδου
Δημοτική Σύμβουλος – Πρώην Αντινομάρχης Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.