Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Σε δύσκολη θέση ο Θ. Παραστατίδης

http://4.bp.blogspot.com/-HWzbsQSljBY/TaCDSHYl8SI/AAAAAAAAAgM/yMWZFj8KIFg/s1600/para.jpgΗ παρουσίαση των νέων μέτρων (αλήθεια, πόσες "παρτίδες" τέτοιων μέτρων πάρθηκαν τον τελευταίο χρόνο, χάσαμε τον λογαριασμό!) που προβλέπει το "μεσοπρόθεσμο", δεν ξανάριξε μόνο εμάς και σε βαθιά κατάθλιψη! Οι ανακοινώσεις του Β. Βενιζέλου πρέπει να έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση και τον βουλευτή του νομού μας Θ. Παραστατίδη!

Πράγματι, ο κ. Παραστατίδης έλεγε στις 11 Ιουνίου σε δήλωσή του: "Έθεσα με απαιτητικό τρόπο την δική μου κόκκινη γραμμή κυρίως σε δυο μέτρα. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης αλλά ούτε και σε μείωση του αφορολόγητου από 12.000€ σε 6.000€. Θεωρώ πως και τα δυο αυτά μέτρα πλήττουν μισθωτούς και συνταξιούχους και επιδεινώνουν την οικονομική κατάσταση κυρίως των χαμηλών στρωμάτων της κοινωνίας μας. Ο κόσμος δεν θα μπορούσε να το αντέξει αυτό. Αυτή ήταν η δική μου κόκκινη γραμμή και πράγματι εισακούστηκε. Αποτέλεσμα, να μην συμπεριληφθούν τα δυο αυτά μέτρα καταρχήν στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο."
Οπότε το ερώτημα είναι: Τώρα, που ο υπουργός ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει εξίσωση των τιμών των πετρελαίων και θα μειωθεί το αφορολόγητο στις 8000 ευρώ, δηλαδή η "κόκκινη γραμμή" του Θόδωρου γίνεται κομμάτια και θρύψαλα, τί θα κάνει ο βουλευτής μας; Εδώ σε θέλω κάβουρα!

8 σχόλια:

  1. George Stefoudis
    ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ..........

    Maria Raptopoyloy
    καλα εχουμε και αυταπατες??????????φυσικα και θα το ψιφησει......εδω ειμαστε και θα το δουμε ολοι μαζι.και αν δεν το κανει εγω θα ζητησω και συγνωμη.........για αυτο που γραφω.........χα χα αχ αχα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι μαγκες φιλε μου δεν υπηρξαν ποτε γι 'αυτο μην ψαξεις στις γραμμες των τρενων ,δεν θα βρεις τιποτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα την πρασινίσει φυσικα την κοκκινη γραμμη...αλλωστε πολλα προβατάκια ειναι οι περισσότεροι στα κόμματα...οπου τα πάει ο τσομπάνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ιστορία, οι τιμές των πετρελαίων δεν εξισώνονται και το αφορολόγητο δεν είναι στις 6000ευρώ.

    Μπορείτε να διαβάσετε τον εκτελεστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου για να το επιβεβαιώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. lol ante pali psaxnoume dikaiologies gia na kalipsoume ta akalipta!
    to aforologito ginete 8 xiliades kai to petreleo eksisonete gia mi ikiaki xrisi...
    Afta den thigoun ton simpathestato kata ta alla k. parastatidi!?!?!?
    RE OUST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ώρα που ο Νομός μας καταρρέει έρχονται και αυτοί οι δύο βουλευτές να βάλουν την τελική ταφόπλακα....Τι κάνει η βουλευτική καρέκλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΑΣΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.