Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Από 23 - 26/6/11 θα πραγματοποιηθεί το 3ο συμπόσιο Βοτανικών Κήπων

Η ημέρα του Σαββάτου 25-6-11 είναι αφιερωμένη στον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων. Θα γίνουν ομιλίες από τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Μπαλάσκα, τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Αγαθόπουλο την Οργανωτική Επιτροπή και άλλους φορείς. Θα ακολουθήσει ξενάγηση σε όλη την έκταση του κήπου με διάφορα δρώμενα εικαστικά και πολιτιστικά. Κατά τις μεσημεριανές ώρες θα υπάρξει μπουφές με παραδοσιακές ποντιακές συνταγές. Η όλη διοργάνωση γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού των 10 χρόνων λειτουργίας του Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων.
Καλούμε τους φορείς και τον κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να στηρίξει με την παρουσία του την ύπαρξη και την συνέχεια λειτουργίας του Κήπου σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες για όλους.

http://gnomikilkis.blogspot.com/2011/06/3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.