Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η εκλογοαπολογιστική της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας

Του Βασίλη Κωνσταντινίδη
Το Σάββατο 28 Μαΐου στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Αμαλία» στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) της «Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας». Έγκαιρα οι μακεδόνες εκλέκτορες ήταν στις θέσεις τους προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια. Πράγματι ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Αθανασιάδης και η γραμματέας Ελένη Κυριακίδου πήραν τις θέσεις τους στα έδρανα για να κηρύξουν την έναρξη του συνεδρίου. Οι σύνεδροι αμέσως εκλέξανε το προεδρείο της Γ.Σ. και την εφορευτική επιτροπή.

Ο πρόεδρος της Γ.Σ. Ευάγγελος Στόγιος παίρνοντας τον λόγο διάβασε την ημερήσια διάταξη και εξήγησε στους εκλέκτορες όλη την διαδικασία των εργασιών. Στη συνέχεια κάλεσε τον απερχόμενο πρόεδρο για τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.).
Ο κ. Ι. Αθανασιάδης αναφέρθηκε διεξοδικά και με λεπτομέρειες στη δράση της συνομοσπονδίας καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους. Τον οικονομικό απολογισμό έκανε το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής (Ε.Ε.) Δόγας Μηνάς. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε το εκλογικό σώμα απάλλαξε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
Μέσα σε ένα πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης πήραν τον λόγο οι υποψήφιοι πρόεδροι, κατά αλφαβητική σειρά και παρουσίασαν τα προγράμματα τους. Στη συνέχεια τον λόγο είχαν οι σύνεδροι. Έγινε ένας πλούσιος και γόνιμος διάλογος. Ακούστηκαν πολλές προτάσεις, σκέψεις και ιδέες για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη δράση της «Παμμακεδονικής». Έγινε κριτική από ορισμένους στο απερχόμενο Δ.Σ. και εκφράστηκε η θέληση για συνεισφορά.
Κλείνοντας το πρώτο μέρος ακολούθησε η διαδικασία εκλογής του προέδρου, των μελών του Δ.Σ. και των μελών της Ε.Ε.
Στο τέλος της διαδικασίας η εφορευτική επιτροπή ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έχουν ως εξής: 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Αθανασιάδης Γιάννης, Δράμα.

Μέλη Κεντρική Μακεδονία 1. Κωνσταντινίδης Βασίλης, Κιλκίς
2. Παπαδόπουλος Συμεών, Κιλκίς
3. Μπρόλιος Γεώργιος, Χαλκιδική
4. Σωληνάρης Γεώργιος, Χαλκιδική
5. Τσούκας Σεραφείμ, Χαλκιδική
Ανατολική Μακεδονία 1. Μαρκόπουλος Πέτρος, Δράμα
2. Χατζηδημητρίου Εύη, Δράμα
3. Δράγιος Αριστελιδης, Σέρρες
4. Σταϊκόγλου Δημήτριος, Σέρρες
Δυτική Μακεδονία 1. Αποστολίδης Λάζαρος
2. Κυριακίδου Ελένη, Πτολεμαΐδα
3. Ασλανίδης Παύλος, Φλώρινα
4. Παπαζήσης Ζήσης, Γρεβένα
5. Γουμπέρη Έλσα, Φλώρινα
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
1. Τομπρουκίδης Δημήτριος, Κιλκίς
2. Δόγας Μηνάς, Φλώρινα
3. Παπανδρέου Ελένη, Νάουσα
4. Ψάλτης Δημήτριος, Δράμα
5. Δάντη Μαρίνα, Φλώρινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.