Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Χωρίς απολογισμό οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς λόγω ελλειμμάτων

Ενημέρωση για το ότι δεν μπόρεσε να καταρτιστεί απολογισμός στο Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς για το 2010, πραγματοποιήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς. Ο λόγος όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Κιλκίς ήταν το ότι λόγω των οικονομικών ελλειμμάτων που είχαν διαπιστωθεί στους παιδικούς σταθμούς, κανείς δεν αναλάμβανε την ευθύνη να συντάξει αλλά και να υπογράψει το έγγραφο του απολογισμού. Για το θέμα του οικονομικού ελλείμματος μίλησε στο συμβούλιο και η σύμβουλος Κατερίνα Ζιούτα, η οποία ενημέρωσε το σώμα ότι έχει οριστεί ελεγκτής για να διερευνήσει την υπόθεση. Εντύπωση έκανε ακολούθως στην τοποθέτησή του, η... βιασύνη του πρώην Δημάρχου Κιλκίς Τάκη Τερζίδη να κλείσει πολύ σύντομα το θέμα και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει, γιατί όπως είπε δεν αξίζει σε κανέναν αυτή η κατάσταση. Δυναμική όμως υπήρξε η άμεση απάντηση της κ. Γιαννακούλα-Ζιούτα ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να κλείσει έτσι απλά, χωρίς να έχει γίνει πρώτα ο τακτικός έλεγχος. Η κ. Γιαννακούλα-Ζιούτα παρέθεσε αμέσως μετά και κάποια άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως π.χ. ότι υπάρχουν απλήρωτοι προμηθευτές από το 2009 και 2010, ενώ όπως είπε, υπάρχουν και εντάλματα που δείχνουν ότι έχουν πληρωθεί οι προμηθευτές, χωρίς όμως να έχουν φτάσει χρήματα στους τελευταίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.