Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση

Η εταιρεία «ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΕ» ανακοινώνει ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας της 30.05.2011 που έλαβε χώρα, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00, υπερψήφισε των τροποποιήσεων του Καταστατικού της εταιρίας. Απόσπασμα των τροποποιήσεων αυτών αναρτάται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.alumil.gr και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.ase.gr
Η διοίκηση της "ΑΛΟΥΜΥΛ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.", σύμφωνα με την από 30/5/2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώνει επίσης την έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Συγχωνεύσεως με απορρόφηση των θυγατρικών εταιριών ΙΝΤΕΡΝΟ ABEE, ΑΛΟΥΜΥΛ ΣΟΛΑΡ ΑΕ και ΑΛΟΥΚΟΜ ΑΕ, στις οποίες κατέχει το σύνολο των μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 78 σε συνδυασμό με τα αρ. 69-77 του Ν. 2190/20, με στόχο το μικρότερο κόστος λειτουργίας και την αποτελεσματικότερη διοικητική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.