Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ανοιχτή διαβούλευση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς στο Πολύκαστρο

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/5 στον Δήμο Παιονίας και συγκεκριμένα στο Πολύκαστρο, ανοιχτή διαβούλευση , με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ , που οργάνωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς. Τη διαδικασία έφεραν εις πέρας ο Γραμματέας της Ν.Ε. Λεωνίδας Δημητριάδης και ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού Θόδωρος Παραστατίδης , αφού το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Άρης Μουσιώνης δεν μπόρεσε να μεταβεί στην περιοχή μας , λόγω ζητημάτων που προέκυψαν στην Α υγειονομική Περιφέρεια Αττικής την οποία έχει αναλάβει ως διοικητής. Μετά τις εισηγήσεις των κυρίων Παραστατίδη και Δημητριάδη πραγματοποιήθηκε διάλογος για θέματα οικονομίας, υγείας και της σύγχρονης πολιτικής συγκυρίας, αλλά και για ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου Παιονίας. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι πρώην δήμαρχοι , Πολυκάστρου Δημήτρης Σμυδάκης, Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης, Ευρωπού Ευθύμιος Κουρτζανίδης και Χέρσου Χρήστος Ανθρακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.