Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Εξορμήσεις Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς για τον Ιούνιο 2011

1η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 04- 05 / 06 : 28η Βορειοελλαδική Συνάντηση Συλλόγων στη ΝΙΓΡΙΤΑ
Το σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου συμμετέχουμε στη 28η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση που θα λάβει μέρος στη Νιγρίτα Σερρών με διοργανωτή τον Ε.Ο.Σ. Νιγρίτας. Η διανυκτέρευση των συμμετεχόντων θα γίνει σε αντίσκηνα, στον αύλειο χώρο του καταφυγίου του Ε.Ο.Σ. Νιγρίτας. Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση των εκπροσώπων των Συλλόγων και θα ακολουθήσουν φαγητό και εκδηλώσεις. Την επομένη θα πραγματοποιηθεί ανάβαση σε κοντινή κορυφή (3 ώρες περίπου). Περιμένουμε τις δηλώσεις σας καθώς ευελπιστούμε σε πολυπληθή εκπροσώπηση του Συλλόγου μας.
Αρχηγός εκδρομής : Ασλανίδης Νίκος (6946332913)
Εκκίνηση:Το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιουνίου στις 15:00 από την πλατεία Ειρήνης.



2η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 11 - 12 - 13 / 06 : ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ (Τριήμερο Αγίου Πνεύματος)
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 11 – 12 – 13 Ιουνίου ο σύλλογος προγραμματίζει τριήμερη εξόρμηση στη Σαμοθράκη με 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Αίολος» στην Καμαριώτισσα. Προγραμματίζεται η ανάβαση στην κορυφή Σάος ή Φεγγάρι (υψ. 1.611μ.), επίσκεψη στις αρχαιολογικές και φυσικές ομορφιές του νησιού. Δυνατότητα για μπάνιο τόσο στη θάλασσα όσο και στις ιαματικές πηγές καθώς και στις βάθρες.
Επιστροφή τη Δευτέρα 13 Ιουνίου με το μεσημεριανό δρομολόγιο.
Αρχηγός εκδρομής: Ασλανίδης Νίκος (6946332913)
Εκκίνηση :Το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουνίου στις 7:30 π.μ. από την πλατεία Ειρήνης.

Κόστος συμμετοχής: 145,00€ (λεωφορείο – ακτοπλοϊκά – ξενοδοχείο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.