Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μεγάλη εμφάνιση του Γ.Σ. Μανδρών στην Έδεσσα

Το Σάββατο 28/05/2011 διεξήχθησαν οι διασυλλογικοί αγώνες ΠΟΛΥΑΘΛΑ ΠΠ/Α ΚΑΙ ΠΚ/Α στους οποίους συμμετείχαν σύλλογοι από τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας και Κιλκίς. Ανάμεσά τους και ο Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ που συμμετείχε με έξι αθλητές στο τέτραθλο. Όλοι οι αθλητές έπιασαν το όριο βαθμολογίας (1800 βαθμούς), ενώ oi αθλητές Ζώτος Κυριάκος και Ζώτου Δήμητρα κατάφεραν να πάρουν ΑΡΙΣΤΕΙΟ, διότι πέτυχαν πάνω από 2350 βαθμούς που είναι και το όριο του αριστείου. Ο αθλητής Κυριάκος Ζώτος βγήκε πρώτος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με βαθμολογία 3205. Το τέτραθλο αποτελούνταν από τα εξής αγωνίσματα : 80 μ., μήκος, δίσκος και σφαίρα.
Αναλυτικότερη βαθμολογία: · ΖΩΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 3205
· ΖΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 2383
· ΠΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 2079
· ΠΡΟΔΑΝΑΣ ΑΛΕΞΗΣ 2044
· ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1909
· ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1817
Το συμβούλιο του Γ. Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ και οι γονείς των αθλητών αισθάνονται την μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσουν τον προπονητή του συλλόγου κύριο Χρίστογλου Ιωάννη για την πολύχρονη και αδιάκοπη προσφορά του στον σύλλογο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.