Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Κληρώσεις και παραδόσεις κατοικιών του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στη Γουμένισσα

Κληρώσεις και παραδόσεις κατοικιών που κατασκευάζει ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, θα πραγματοποιηθούν στους Νομούς Σάμου, Κιλκίς, Σερρών και Καβάλας, την Πέμπτη 26 Μαϊου, την Παρασκευή 27 Μαϊου και το Σάββατο 28 Μαϊου παρουσία του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Β. Κεγκέρογλου και της Προέδρου του ΟΕΚ κας Γ. Κωτίδου
Συγκεκριμένα: · Την Παρασκευή 27 Μαϊου στη Γουμένισσα Κιλκίς, θα γίνει η παράδοση των κατοικιών στους δικαιούχους του νέου οικισμού εργατικών κατοικιών. Η παράδοση θα γίνει στο χώρο του οικισμού στις 14.00 μ.μ. Ο οικισμός φέρει την επωνυμία «Γουμένισσα I»,αποτελείται από 34 κατοικίες εμβαδού από 80,73 τ.μ. έως 127,90 τ.μ., με δύο και τρια υπνοδωμάτια. Τα κτίρια των κατοικιών είναι διώροφα, με μια υπόγεια αποθήκη για κάθε διαμέρισμα και μια θέση στάθμευσης.
Ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, ως κύριος φορέας άσκησης στεγαστικής πολιτικής, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει, ως αποτέλεσμα των αλλαγών που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια στους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης δανείων και επιδοτήσεων, συνεχίζει το τεχνικό του έργο, υλοποιώντας το όνειρο των δικαιούχων του και εκπληρώνοντας το σκοπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.