Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής σε αποθήκη

Στις 23-5-2011 και ώρα 23.20΄στο 1ο χλμ. Επ. Οδού Κιλκίς – Κολχίδας από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Κιλκίς, Ο.Π.Κ.Ε. και του Τ.Α. Κιλκίς, συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 39, 18, 52 και 21 ετών αντίστοιχα, για απόπειρα κλοπής και τετελεσμένη κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από κατάστημα, το οποίο είχε σταματήσει τη λειτουργία του. Συγκεκριμένα οι τρεις εξ’ αυτών δράστες στις 23.20΄ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν καλώδια και χάλκινα αντικείμενα, ενώ όπως προέκυψε από την προανάκριση το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι δύο εξ’ αυτών είχαν αποπειραθεί από κοινού να αφαιρέσουν αντικείμενα ανεπιτυχώς. Πριν δύο εβδομάδες οι δύο εξ’ αυτών δράστες αφαίρεσαν από τον ίδιο χώρο, τριάντα κιλά καλώδια, τα οποία ανευρέθηκαν πλησίον της οικίας του ενός εξ’ αυτών δραστών, ενώ στο χώρο του καταστήματος ανευρέθει ένα δίκυκλο μοτ/το, άνευ αριθμού κυκλοφορίας, το οποίο κατείχε παρανόμως, ο ένας εκ των δραστών. Η ποσότητα των κλεμμένων καλωδίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε νομότυπα στον κάτοχό τους. Ιδιοκτήτης δικύκλου μοτ/του αναζητείται. Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κιλκίς. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.