Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το Video της ντροπής!

21 σχόλια:

  1. Το βίντεο τραβήχτηκε από τα άτομα που φρόντιζαν τον άτυχο σκυλάκο,για να δουν μερικοί τί είναι η φόλα που μοιράζουν αβέρτα...Του χορηγήθηκε ατροπίνη αλλά μέσα σε λίγα λεπτά το ζώο πέθανε...Το συγκεκριμένο δηλητήριο,πρέπει να ήταν καινούρια ιδέα,καθώς ένα ζώο 35 με 40 κιλά έφυγε κατευθείαν...Δεν ήταν συνηθισμένη φόλα...Ποιός ξέρει τί ανακάλυψε πάλι ο επικίνδυνος ;;;ανθρώπινος;;; νους!!!Την ίδια μοίρα είχαν και άλλα 2 αδεσποτα σκυλιά και ένα οικόσιτο...ΝΤΡΟΠΗ!!!ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή και αισχος!!!!!!! Ζώα είναι αυτοί που κανουν τετοια!!!!!!!! Τι να πω αίσχος.... Πρέπει να βρούμε έναν να το κανουμε και σε αυτόν..... Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αι σιχτίρ ανόητα όντα!!!Έλεος πια!!!Να τον βρεις αυτόν που έβαλε την φόλα και να τονε βάλεις να την φάει την ίδια στιγμή!Άχρηστοι,αλήτες!!!Δεν είχα ξαναδεί ζωάκι να πεθαίνει από φόλα και συγκλονίστηκα κυρίως από τον φόβο στο βλέμμα του ζώου...Αίσχος,σιχάθηκα το ανθρώπινο είδος απ'αυτά κι απ'αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός να είναι (άραγε) υπεύθυνος;;;Όπως και σε άλλους δήμους της Ελλάδος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ntrepomai pou eimai apo to kilkis ntrepomai pou eimai anthrwpos , poulaki mou poso poneses...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή σε όλους μας.Μα πιο πολύ σε εκείνους....Εύχομαι τα ίδια και χειρότερα σε αυτόν τον αλήτη που φρόντισε να κόψει το νήμα της ζωής στον τετράποδο φίλο μας.....Καλό ταξίδι μικρέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ntrepomai pou eimai apo Kilkis ntrepomai!..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. k ego ntrepomai pou eimai ellinida k pou den uparxoun nomoi na prostateuoun ta adespota k kathe eidous zwou alla kala mas lene dosame ta fota tou politismou k meta kahkan oloi oi diakoptes k edo sto kolokilkis tha eprepe na ntrepontai ta kathikia pou einai stis dhmarxies k pou akoma den exoun porous k kala na ftiaksoun ena xoro gia ta adespota mas ftou sas.......auto einai ena video ntropis k katantias krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνωμη αυτα γινονται στο Κιλκις;Δεν ειχα ιδεα,ντροπη σε ολους και κυριως στον Δημαρχο,ντρεπομαι που ειμαι Κιλκισιωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα υπάρχει χώρος ήδη (δε λέμε που για ασφάλεια των ζώων αλλά και γιατί μας κλέβουν σπιτάκια οι ξεφτίλες) και έχουμε ζητήσει υλικά από τον Δήμο Κιλκίς να τον περιποιηθούμε με την βοήθεια κιόλας των προσκόπων Κιλκίς αλλά ακόμα τα περιμένουμε...Τα ελλατώσαμε ως προς το κόστος και περιμένουμε την απάντηση...Ελπίζουμε να μην είναι αρνητική πάλι!!!Και καλά θα ήταν να έχουμε νέους εθελοντές που νοιάζονται για τα αδέσποτα και όχι ΜΟΝΟ στα λόγια!!!Τα αδέσποτα δεν φταίνε αυτά που είναι στον δρόμο!!!Φταίει ο κάθε πολίτης ?φιλόζωος? που παίρνει ένα ζώο το
    βαριέται το παρατάει...που δε στειρώνει το ζώο του και πετάει τα κουτάβια κτλ...Καιρός να νοιαστούμε όλοι!!!Γιατί ο σκυλάκος στο βίντεο είναι ένα από τα άπειρα θύματα φόλας εδώ στο Κιλκίς!!!

    Μέλος Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας ταραζει το βιντεο,αυτα συμβαινουν εδω και χρονια,παντου.Οσο μενετε απαθεις αυτο θα συνεχιζεται..Στην προσπαθεια μας να φτιαχτει ενα κανονικο κυνοκομειο ειμαστε μονοι μας..Αν σας ενοχλει μπορειτε να παραπονεθειτε στον Δημο που αρνητε να μας δωσει τα υλικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aisxos palianthrwpoi!!!!!!Wraio Dhmo exete kai eseis!!!Kai edw ta idia skata alla eseis kathe mera foles.................................Na piastei o enoxos kai na lintsaristei se kentriko simeio tis polews!!!.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μπόρεσα να το δω όλο.Έχω πάθει σοκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάκης

    Ο άνθρωπος πλέον μεταμορφώθηκε σε απάνθρωπο, ψυχρό ατομιστή και με ελάχιστη λογική που αναπτύσσεται ατομικά και μόνο. Του φταίει η φύση τον πειράζει ο διπλανός του και όλα όσα δεν είναι όπως τα θέλει!! Το άτυχο ζωάκι ίσως έπεσε θύμα του συστήματος (με λίγα χρήματα κάνουμε την δουλειά μας) και κάποιου αδιάφορου που πιθανόν το πήρε σαν κατοικίδιο και στην συνέχεια το άφησε στην τύχη του. Η κοινωνία μας πάσχει από κάθε είδους παιδεία και σεβασμού. Μαθαίνουμε μόνο όσα κάποιοι θέλουν να μάθουμε. Συνηθίσαμε να ζούμε με facebook, twiter, διαδικτυακά παιχνίδια κ.λ.π.. Για εκδρομές στην φύση δεν υπάρχει πλέον χρόνος! Την αλληλεξάρτηση του ανθρώπου με τη φύση θα την ανακαλύψουμε όταν πλέον είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Alli fora den 3anapataw sto Kilkis oute gia kafe...........................!!!!!!!!##@!$##%^$^%##$%&%#$%%^&^%$#&^%#$#!*&^%$#@*&^%$#@&^%%$$@#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νίκος Παπαδήμας28 Μαΐου 2011 στις 12:32 π.μ.

    Παντού τα ίδια σκατά.Κωλοελλάδα!Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας!Οι Δήμαρχοι κοιμούνται όρθιοι εκτός από εξαιρέσεις εννοείτω.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!Κατεβάστε από τις καρέκλες τους παρτάκιδες!Μην τους ψηφίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ !!!!
    ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.