Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Επείγουσα διόρθωση

 Παρακαλούμε για επείγουσα διόρθωση λάθους που έγινε κατά την συνάντηση εξηντάρηδων συμμαθητών του Γυμνασίου Αρρένων Κιλκίς της 26ης Μαρτίου. Απωλέσαμε την καθηγήτρια Αθανασιάδου Έλλη και όχι Παπαθανασίου Αδαμαντία. Παρασυρθήκαμε από το παραπλήσιο επώνυμο της επικοινωνίας με καθηγητές και κάναμε τέτοιο λάθος. Ζητάμε συγνώμη από την αγαπητή μας Καθηγήτρια Παπαθανασίου Αδαμαντία, της ευχόμαστε περαστικά από την πρόσφατη ασθένειά της, να είναι γερή για να παρευρεθεί στην επόμενη συνάντησή μας του 2016.
         Ζητάμε συγνώμη από τους συμμαθητές αλλά και όλους τους μαθητές του γυμνασίου μας που ευτύχησαν να την έχουν καθηγήτρια. Ζητάμε συγνώμη από τους πολίτες της μικρής μας κοινωνίας του Κιλκίς αλλά και όλες τις τοπικές εφημερίδες.
         Η καθηγήτρια Παπαθανασίου Αδαμαντία ήταν στους δικαιολογημένους απόντες της συνάντησης συμμαθητών του εξαταξίου γυμνασίου μας.  
                                                              Οι συντονιστές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.