Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αρωγός η ΑΝΚΙ στην ανάπτυξη του δήμου Παιονίας


Έργα και δράσεις για την ανάπτυξη και την προβολή της Παιονίας συζήτησαν ο δήμαρχος Αθανάσιος Λαπόδρας και ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Κιλκίς ΑΕ Παύλος Πασσαλίδης, την Πέμπτη 17 Μαρτίου. Στην πολύωρη συνάντηση τους οι δύο άνδρες συζήτησαν τα αγροτικά έργα που μπορούν να μπουν στα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ) και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συνδυαστούν με μια ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση των παραγόμενων τοπικών προϊόντων. «Η Αναπτυξιακή Κιλκίς θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του δήμου και σε πρώτη φάση συμφωνούμε στη δημιουργία μιας βάσης μόνιμης συνεργασίας», τόνισε ο κ. Πασσαλίδης. Επιπλέον συζητήθηκε ο σχεδιασμός του δήμου Παιονίας για την τουριστική προβολή της περιοχής και την αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου του Ευρωπού και του Φράγματος Μεταλλίου. «Οι συνεργασίες και οι συνέργιες όλων των φορέων είναι, όπως έχω πει, το “κλειδί” για την ανάπτυξη της περιοχής μας και πιστεύω ότι η συνεργασία  μας με την ΑΝΚΙ είναι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση», σημείωσε ο κ. Λαπόρδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.