Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Κατεδαφίζεται η αυθαίρετη κεραία της «VODAFONE»


Λαμβάνοντας υπόψη την έκθεση αυτοψίας αυθαιρέτου κατασκευής από την Δ/νση Πολεοδομίας καθώς και την απόφαση της επιτροπής κρίσεως αυθαιρέτων η οποία απορρίπτει την ένσταση της εν λόγω εταιρείας, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας αποφάσισε την Δευτέρα 21 Μαρτίου την κατεδάφιση της αυθαίρετης κεραίας της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας «VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ.», η οποία βρίσκεται στην οδό 21ης Ιουνίου 248 στο Κιλκίς.

Αρμόδια για την εκτέλεση της απόφασης κατεδάφισης του αυθαιρέτου, σύμφωνα με το Ν. 3852/10 (ΦΕΚ87Α/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης» και ειδικότερα το άρθρο 280 παρ. 45 αυτού, είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, στην οποία ο δήμος Κιλκίς απέστειλε έγγραφο προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.  
Σε ό,τι αφορά τις τρεις κεραίες της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας WIND που είναι και αυτές συγκαλυμμένες με κατασκευή τύπου καμινάδας κάτω από την ίδια στέγη και έχει κριθεί αυθαίρετη η κατασκευή τους, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλκίς κατά τη τελευταία συνεδρίασή της στις 16 Μαρτίου, αποφάσισε ομόφωνα να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τις υπηρεσίες του Δήμου Κιλκίς προκειμένου να αποξηλωθούν. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση της WIND εκκρεμεί η προθεσμία των τριάντα (30) ημερών, που προβλέπει ο νόμος για την υποβολή ένστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.