Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Όροι συμμετοχής στο "Κυνήγι του Θησαυρού"

Οι προϋποθέσεις  για συμμετοχή στο "Κυνήγι του Θησαυρού" που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, είναι οι ακόλουθες:
Ο θησαυρός είναι 1000 ευρώ και έχουν δικαίωμα να τον ψάξουν όσοι έχουν ηλικία από 7 έως 107 χρονών.
Η ομάδα πρέπει να αποτελείται από 7 τουλάχιστον έως και 12 άτομα. Κάθε ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή το αργότερο έως τις 20.30 της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου 2011 στα  γραφεία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΕΩΝ, Εθν. Αντίστασης 5 (έναντι ΟΤΕ) τηλ 23410- 23530.

Κατά την εγγραφή της ομάδας θα δηλωθεί και ο αρχηγός της, με τον οποίο θα γίνονται οι ενδεχόμενες συνεννοήσεις που θα απαιτηθούν.
Κάθε ομάδα θα δηλώσει ένα όνομα που θα την αντιπροσωπεύει.
Η συγκέντρωση  θα γίνει στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, το πρωί του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2011 έως τις 12 παρά τέταρτο το μεσημέρι το αργότερο.
Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι 2 ώρες ακριβώς.
Οι αναλυτικές οδηγίες του παιχνιδιού θα δοθούν τη στιγμή που θα ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη.
Θα πρέπει όλες οι ομάδες, να παραδώσουν στην επιτροπή ότι έχουν συλλέξει, σύμφωνα με τους κανόνες (τους οποίους θα έχουν ήδη λάβει στο φάκελό τους κατά την έναρξη του παιχνιδιού) μετά το πέρας των 2 ωρών. Διαφορετικά, η ομάδα τίθεται εκτός αγώνα. Για παράδειγμα, αν ανακοινωθεί η επίσημη έναρξη του παιχνιδιού στις 12:07, η λήξη του θα είναι στις 14:07 και μέσα σ’ αυτό το διάστημα η ομάδα πρέπει να παραδώσει το φάκελό της με τις απαντήσεις, αντικείμενα ή ότι άλλο ζητηθεί.
Όλες οι ομάδες, ντυμένες μασκαράδες, θα πρέπει να συγκεντρωθούν την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 19.30 μπροστά στο Δημαρχείο για ν’ ακολουθήσουν την πομπή και να λάβουν τις τελικές οδηγίες μέχρι την ανακήρυξη του νικητή. Στο τέλος της πομπής, θα ανακοινωθεί η νικήτρια ομάδα, η οποία θα έχει την τιμή να κάψει τον Βασιλιά Καρνάβαλο.
Όλα τα μέλη  της νικήτριας ομάδας πρέπει να είναι ντυμένα μασκαράδες. Σε περίπτωση που έστω και ένα  μέλος  δεν είναι ντυμένο μασκαράς, το θησαυρό των 1000 ευρώ τον κερδίζει  αμέσως η ομάδα που ήρθε δεύτερη σε βαθμολογία, εφόσον βέβαια τα μέλη της είναι ντυμένα μασκαράδες.
Νικήτρια ομάδα θα ανακηρυχθεί εκείνη που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους. Αν δύο ή περισσότερες ομάδες ισοψηφήσουν σε πόντους, νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που έκανε τον καλύτερο χρόνο (κατά την παράδοση του φακέλου θα αναγράφεται επ’ αυτού ο χρόνος κατάθεσης) και εφόσον βέβαια είναι μέσα στον καταληκτικό χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.