Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Καλλικράτης και στην Πυροσβεστική;


Ανεξακρίβωτες πληροφορίες των τελευταίων ημερών μιλούν για επικείμενο κλείσιμο του πυροσβεστικού κλιμακίου των Μουριών στο νομό Κιλκίς, όπως επίσης και των κλιμακίων της Νιγρίτας και της Βεργίνας.
Δεν ξέρουμε αν οι φήμες αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά σίγουρα η επιβεβαίωσή τους δεν θα προκαλούσε και τόσο μεγάλη έκπληξη, ειδικά σήμερα που ο περίφημος Καλλικράτης έχει κατορθώσει να εισχωρήσει παντού στον δημόσιο τομέα.
Σε περίπτωση πάντως που αποφασιστεί όντως να κλείσει το κλιμάκιο Μουριών, πέρα από τις αντιδράσεις που θα προκληθούν στην τοπική κοινωνία, ο νομός Κιλκίς θα αποδυναμωθεί σε πυροσβεστική δύναμη -ειδικά στην δύσκολη περιοχή του Μπέλες-, μένοντας με δύο Πυροσβεστικές Υπηρεσίες (Κιλκίς και Γουμένισσας) και ένα Πυροσβεστικό κλιμάκιο, αυτό της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου.
Για το θέμα χρειάζεται επαγρύπνηση, κυρίως από τους φορείς του τόπου, ώστε να μην βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων. Αναμένουμε εξελίξεις.

3 σχόλια:

  1. εαν δεν εχουν επιχειρισιακο μελλον ας κλεισουν ,αλλωστε ανοιξαν γεια ευνοητους λογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει και παραεχει 100 περιπου οικισμους το μπελες,κρουσια τον δρομο προμαχωνας-κιλις το 400 χρονων δασος με την ονομασία <> το οποιο ειναι και Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης γενικα ειναι αναγκαιο για τον τοπο εαν δεν κανουμε κατι θα το κλεισουν οπως ολα τα αλλα,Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.