Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη για την Συνταγματική αναθεώρηση

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης
Υποψήφιος Βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής 
Η Συνταγματική αναθεώρηση αποτέλεσε ιστορικά στον τόπο μας κορυφαία θεσμική διαδικασία στην οποία και η πολιτική μας παράδοση αλλά και το ίδιο το Σύνταγμα επιτάσσουν γόνιμο κοινοβουλευτικό διάλογο και ισχυρές πλειοψηφίες σε πνεύμα συνεννόησης όλων των πολιτικών δυνάμεων. 

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, δίπλα στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
O Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς διακρίνεται για την ευαισθησία του στο θέμα υγείας ατόμων και ιδιαίτερα παιδιών.

Δήλωση κομμουνιστών δημάρχων σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα και την ανακοίνωση της ΚΕΔΕ

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Σε κοινή δήλωσή τους σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα, αλλά και την ανακοίνωση της ΚΕΔΕ που «πανηγυρίζει» για τη μετάθεση της ημερομηνίας της κατάθεσης των ταμειακών διαθεσίμων τον Ιούνη του 2019, οι κομμουνιστές δήμαρχοι Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος, Καισαριανής Ηλίας Στάμελος, Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος και Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, σημειώνουν:

Περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Παιονίας, Τάσου Βασιλακάκη, στο εργοστάσιο της Doppler

Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Παιονίας, Τάσου Βασιλακάκη
Περιοδεία στο εργοστάσιο της Doppler πραγματοποίησε ο Τάσος Βασιλακάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με σκοπό να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τις θέσεις του ΚΚΕ σε σχέση με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τον κατώτατο μισθό. 

Επιδότηση εργοδοτικών εισφορών για μισθωτούς έως 25 ετών

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και ο Υφυπουργός, Τάσος Πετρόπουλος, υπέγραψαν την απόφαση για την υλοποίηση του προγράμματος επιδότησης κατά 50% των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών κύριας σύνταξης για τους μισθωτούς έως 25 ετών.

Εισαγωγή φοιτητών σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης με ειδικές πανελλαδικού επιπέδου εξετάσεις

Ικανοποιείται μετά από δεκαετίες ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα Τμημάτων Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης για ειδικές εξετάσεις εισαγωγής των υποψηφίων, όπου θα λαμβάνεται υπόψιν το επίπεδο γνώσης του μουσικού οργάνου.

Τα σοβαρά οφέλη από την ιατρική χρήση κάνναβης στηρίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

➤Η ΕΕ πρέπει να ενθαρρύνει την καινοτομία στον τομέα της φαρμακευτικής κάνναβης
Τα αποτελεσματικά φάρμακα με βάση την κάνναβη θα πρέπει να καλύπτονται από τα συστήματα ασφάλειας υγείας
Οι αρχές πρέπει να επιβάλουν ξεκάθαρο διαχωρισμό μεταξύ της φαρμακευτικής και των υπολοίπων χρήσεων
Προτάσεις για τρόπους αντιμετώπισης των ελλείψεων στον τομέα της έρευνας και κάλεσμα προς τα κράτη μέλη να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες των φαρμάκων με βάση την κάνναβη.

Λεωνίδας Δημητριάδης: Παραιτούμαι από μέλος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ

Υπογράφει ο Λεωνίδας Δημητριάδης
Πρ. Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Πρ. Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Δεκαπέντε μήνες μετά την ανάδειξη της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, τίποτα δε θυμίζει την ευφορία και τις μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησε η μεγάλη συμμετοχή των 212.000 φίλων και μελών του χώρου που ανταποκρίθηκαν τότε στο κάλεσμα του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων που συμμετείχαν. 

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 18 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 έως και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019.

Πολιτική εκδήλωση Γ. Γεωργαντά στο Κιλκίς


Προληπτικά μέτρα για την εποχική γρίπη

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο "Άτλας" Κιλκίς νίκησε τον "Αίαντα" Κρύας Βρύσης

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Στο τοπικό πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ, οι Παγκορασίδες του Άτλαντα Κιλκίς νίκησαν τις αντίστοιχες Παγκορασίδες της ομάδας του Αίαντα Κρύας Βρύσης με 3-1 σετ (25-16, 25-15, 21-25, 25-20).

"Στο ίδιο έργο θεατές: Η ΠΟΕΔΗΝ στο κυνήγι των σοβάδων..."

Δελτίο τύπου "Ενωτικής Πρωτοβουλίας Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς"
Αλήθεια τι φταίει, τι μεσολάβησε, τι άλλαξε ώστε το τελευταίο διάστημα το Νοσοκομείο μας να είναι ξανά πρώτο θέμα στα ΜΜΕ πανελληνίως αλλά και στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο, με αποτέλεσμα να φιγουράρει στα τηλεοπτικά δίκτυα η εικόνα ενός τριτοκοσμικού Νοσοκομείου με άθλιες υποδομές και συνθήκες εργασίας;

Κιλκίς: Συνέντευξη τύπου Α. Τζιτζικώστα - Α. Βεργίδη, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Συνέντευξη τύπου με θέμα «Το κοινωνικό έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Παρουσίαση υλοποίησης των δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, στις 10.00 το πρωί, στην αίθουσα συσκέψεων «Περικλής Κολότσιος» της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Α. Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, Κιλκίς).

Πότε χρειάζεται το παιδί λογοθεραπεία;

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for juniors
«Το παιδί μου δεν μιλάει καθαρά», «Το παιδί μου δυσκολεύεται να προφέρει κάποια γράμματα», «Χρειάζεται το παιδί μου λογοθεραπεία;», «Τι είναι η λογοθεραπεία;». Πολλοί είναι οι γονείς που συχνά κάνουν αυτές τις ερωτήσεις, θέλοντας πάντα το καλύτερο για τα παιδιά τους.

Δέσποινα Μαυροκεφαλίδου: Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κιλκίς με το συνδυασμό του Δ. Αγαθόπουλου

Υπογράφει η Δέσποινα Μαυροκεφαλίδου
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κιλκίς

"Φίλες και φίλοι, 
Γεννήθηκα και ζω στην πόλη του Κιλκίς, σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές τον τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο Κιλκίς, σε δράσεις που αφορούν το προσφυγικό, καθώς και την στήριξη ευάλωτων συμπολιτών μας.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Σεμινάρια για την Κατάρτιση και Πιστοποίηση του Προσωπικού των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας

Δελτίο τύπου ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ 
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2(ΚεΔιΒιΜ2) ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. επιθυμεί να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με τα επιμορφωτικά σεμινάρια για την Κατάρτιση και Πιστοποίηση του Προσωπικού των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας (security). 

Video: Συγκέντρωση φίλων και μελών του συνδυασμού του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη


Η συγκέντρωση γνωριμίας φίλων και μελών του συνδυασμού του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη, έγινε στην Ευκαρπία Κιλκίς, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019.

Video: Παρουσίαση συλλογής διηγημάτων σπουδαστριών του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών


Η παρουσίαση συλλογής διηγημάτων σπουδαστριών του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών, έγινε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος, Κιλκίς).