Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ε.Φ.Ε.Τ.: Ενημέρωση των καταναλωτών εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

Για άλλη μια χρονιά ο Ε.Φ.Ε.Τ., έχοντας πρωταρχικό στόχο την προστασία των καταναλωτών στον τομέα της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και την προστασία τους από πρακτικές παραπλάνησης, εντατικοποιεί τους ελέγχους του στην αγορά των τροφίμων την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πρόσκληση 2500 εκπαιδευτικών για αίτηση πρόσληψης για την υποστήριξη μαθητών για το ΚΠπ

Καλούνται 2.500 εκπαιδευτικοί κλάδου Πληροφορικής ΠΕ 86, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών και Ωρομισθίων και δεν έχουν προσληφθεί, να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση πρόσληψης για την υποστήριξη μαθητών 1.000 σχολικών μονάδων, προκειμένου οι μαθητές να πιστοποιηθούν μετά από εξετάσεις στο Κρατικό Πιστοποιητικό Πληροφορικής (ΚΠπ).

Ευρυζωνικές συνδέσεις για τους πρωτοετείς φοιτητές 2018-19 σε όλα τα Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας

Η δράση φιλοξενείται στην ιστοσελίδα https://www.eury-where.gr/
Aφορά στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στους δικαιούχους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας, που εγγράφονται για πρώτη φορά σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018- 2019.

Κιλκίς: Συλλήψεις για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (13 Δεκεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 46χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Παρουσίαση υποθέσεων διακίνησης ναρκωτικών και σύλληψης γυναίκας για κλοπή μεγάλου ποσού


Παρουσίαση υποθέσεων σχετικά με την: 
➤ εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών, 
➤ σύλληψη διακινητή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, 
➤ αυτόφωρη σύλληψη 28χρονης για κλοπή μεγάλου ποσού από οικία που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Αναβάλλεται η εκδήλωση «Στηρίζουμε …Τρέχοντας», στη Θεσσαλονίκη

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη για την Κυριακή 16/12 εκδήλωση "Στηρίζουμε...Τρέχοντας" στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία της εκδήλωσης (με το νέο έτος) θα ανακοινωθεί από την Αρωγή Θεσσαλονίκης.

Το Kinesis Kilkis στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Kinesis Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym και οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis For Kids και ΚΔΑΠ Kinesis for Juniors θα συμμετέχουν και φέτος στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς με τις παιδικές ομάδες Zumba junior και Zumba kids και τις ομάδες Ρυθμικής, Ενόργανης, Ακροβατικής γυμναστικής καθώς και με τα παιδικά τμήματα Dance Angels και την παιδική χορωδία των δομών μας.

Το Σύνολο «η πόλις», γιορτάζει και σας προσκαλεί

Δελτίο τύπου Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»
Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 10:30-14:00 στα εργαστήρια του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» αντί μαθημάτων θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα!

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

Τακρική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 18η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 2 και στην Επαρχιακή Οδό 3

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 επί της Επαρχιακής Οδού 2 και επί της Επαρχιακής Οδού 3 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Κιλκίς: Μετάθεση διεξαγωγής λαϊκών αγορών λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ότι η λαϊκή αγορά στους οικισμούς Επτάλοφο, Νέο Γυναικόκαστρο, Μικρόκαμπο και Σ.Σ. Μουριών λόγω της αργίας των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μετατίθεται χρονικά και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018.

IΜΑΧ κινηματογράφος: Το μέλλον ήρθε στη Θεσσαλονίκη...

Για άλλη μια φορά η Θεσσαλονίκη αποτελεί την αφετηρία για την παρουσίαση και εδραίωση τεχνολογιών του μέλλοντος! Μια τέτοια είναι και η μεγαλειώδης κινηματογραφική εμπειρία IMAX η οποία υπόσχεται να αλλάξει πλήρως όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα βλέποντας μια κινηματογραφική ταινία. 

Συγχαρητήρια Δημάρχου Παιονίας προς την εταιρεία DOPPLER

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
O Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην εταιρεία DOPPLER για την διάκρισή της με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Top Industrial Export Company» στα Greek Export Awards 2018 ως επιβράβευση στον τομέα των εξαγωγών.

Ομιλία Γ. Γεωργαντά για τον κρατικό Προϋπολογισμό έτους 2019 (14.12. 2018)

ΣΥΡΙΖΑ: "Το μέρισμα δείχνει τις προθέσεις και τη βούληση της δικής μας κυβέρνησης"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ
Καλωσορίζουμε σήμερα για δεύτερη συνεχή χρονιά το μέτρο της απόδοσης του Κοινωνικού Μερίσματος στους πολίτες που το έχουν περισσότερη ανάγκη.

Δράσεις λαϊκής επιμόρφωσης του Δήμου Κιλκίς από την Επιμορφωτική Κιλκίς

Στο πλαίσιο του προγράμματος λαϊκής επιμόρφωσης, η Επιμορφωτική Κιλκίς ως ανάδοχος έργου του Δήμου Κιλκίς, υλοποίησε με επιτυχία τα παρακάτω δύο εκπαιδευτικά προγράμματα δια βίου μάθησης σε ενήλικες του Δήμου Κιλκίς: «Αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων και παροχή πρώτων βοηθειών»

2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς: Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο: «Μια γιορτή για την Ελπίδα»

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού  Σχολείου Κιλκίς «Κώστας Λαχάς»
Στις 9 Ιουνίου 2016, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο, ο αείμνηστος συμπολίτης μας, Δημοσιογράφος Παναγιώτης Φλωρίδης έγραφε:
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο του Κιλκίς είναι συνυφασμένο με την ιστορία της πόλης. Το ιστορικό κτίριο “Ντάνεφ” έχει μείνει ανεξίτηλο, όχι μόνο στις φωτογραφίες και τις ζωγραφικές αναπαραστάσεις, αλλά και στην ψυχή των παλαιότερων Κιλκισιωτών.

Πάμε στο σόου του Τάκη Ζαχαράτου με το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς
Επιμέλεια κειμένου: Χαρούλα Καραμπίδου
Ημέρες γιορτινές και ετοιμαζόμαστε για "grand" έξοδο όπου θα γελάσουμε μέχρι δακρύων. Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς προγραμματίζει επίσκεψη στο Regency Casino Thessaloniki με σκοπό να παρακολουθήσουμε στο Vergina Theatro την παράσταση- σόου του Τάκη Ζαχαράτου «Ζω για σένα», την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου. 

Λειτουργία των καταστημάτων του Κιλκίς κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ενόψει των επερχόμενων εορτών, σας ενημερώνουμε για την λειτουργία των καταστημάτων κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

"Οι Αργοναύτες", στηρίζουν το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" 
Το τμήμα παραδοσιακής χειροτεχνίας της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" ετοιμάζεται να γιορτάσει την γέννηση του Χριστού προσφέροντας στο Κέντρο στήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες της πόλης μας χριστουγεννιάτικα στολίδια για την χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροτεχνίας του. Τα έσοδα από την πώληση τους θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του κέντρου.

Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, στη Νίκαια Αττικής

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Η Χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, προσκεκλημένη της Ιστορικής χορωδίας Νίκαιας Αττικής, συμμετείχε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο 34ο χορωδιακό Φεστιβάλ, που διοργάνωσε στο υπέροχο ιδιόκτητο αμφιθέατρο του Φιλολογικού Συλλόγου Νίκαιας. Ο Φιλολογικός Σύλλογος Νίκαιας, δραστηριοποιείται στην περιοχή από το έτος 1932.