Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Εκδρομή στην Κερκίνη διοργανώνει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία

Ημερήσια εξόρμηση παρατήρησης πουλιών στη λίμνη Κερκίνη διοργανώνει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014, καλώντας μέλη, υποστηρικτές, αλλά και όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν τα πουλιά και τους βιοτόπους της χώρας μας.

«Μητρικός θηλασμός- Οφέλη για μια ζωή”

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η εθελοντική, διαδικτυακή Ομάδα Στήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς ( www.facebook.com/groups/kilkis.thilasmos ) με την υποστήριξη του ΠανελλήνιοΥ ΔίκτυοΥ Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργάνωσε τον 5ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που πραγματοποιήθηκε στο daily bistro «ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ».

Φιλοσοφική νυκτηγορία με θέμα: «Ξενολογία: φαινομενολογικές επισημάνσεις»

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 στο καφέ CONTAINER (Φιλίππου και Αγν. Στρατιώτου γωνία, Ρωμαϊκή Αγορά -  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)  στις 20.30 με θέμα:
«Ξενολογία: φαινομενολογικές επισημάνσεις»

Συμμετοχή και είσοδος ελεύθερη 

Επίσκεψη Προϊσταμένης ΛΓ' Εφορείας Αρχαιοτήτων στο Δήμαρχο Κιλκίς



Ο Δήμαρχος Κιλκίς δέχθηκε την επίσκεψη της προϊσταμένης της νεοσύστατης Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς δρ. Ελένης Κοτζαμποπούλου και της τμηματάρχου των Βυζαντινών Αρχαιοτήτων της ίδιας υπηρεσίας δρ. Μάγδας Παρχαρίδου.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Στην πρώτη του εντός έδρας ήττα υποχρεώθηκε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς στην πέμπτη αγωνιστική με 1-4 σκορ πραγματοποιώντας την χειρότερη εφετινή του εμφάνιση.

Επίσκεψη του γλύπτη Βασίλη Παυλή και των μαθητών του, στην Πινακοθήκη της Τέχνης Κιλκίς

Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης ανάγλυφων έργων "Τα δελφίνια" στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ο γλύπτης Βασίλης Παυλής και οι μαθητές του από το ΚΔΑΠ Νέας Φώκαιας του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, καθώς επίσης και οι γονείς τους, επισκέφθηκαν την Πινακοθήκη του φορέα στο Μεταλλικό Κιλκίς.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» - Τελετή βράβευσης στη Βέροια από την Eurobank

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Βέροια η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας και Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

"Μην ακουμπάτε το εμβόλιο - δόλωμα"

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. της Π.Ε.Κιλκίς σας ενημερώνει ότι κατά το χρονικό διάστημα από 10-11-2014 έως και 16-11-2014 θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας (και στο Κιλκίς) εναέριοι εμβολιασμοί των αλεπούδων με δολώματα κατά της λύσσας.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Αποκαλυπτική αναφορά Ρακιντζή στη Βουλή- Διαφθορά με ονοματεπώνυμο·Κυβέρνηση- τρόικα- «Πακέτο»- παγίδα για το μέλλον της χώρας·Στεγαστικά δάνεια- «Κοκκίνισαν» το αυτί του Δένδια
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Γκίκας ο… μαρτυριάρης- Οι αποκαλύψεις του υπ. Οικονομικών σε τηλεοπτική εκπομπή που τελείωσε (ξαφνικά!) πριν απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις·Τουρκικός «πύραυλος» στη Βουλή-Θρασύτατος βουλευτής του κόμματος του Ερντογάν μίλησε για μοιρασιά του φυσικού αερίου·Ο Κ. Παπούλιας εμφανίζεται οργισμένος με υπουργούς- Τι είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνάντησή του με τους πολύτεκνους

Κατάργηση της Λυκειακής Τεχνικής Εκπαίδευσης

Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Υποψήφιος Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς
M.Sc., Τεχνολόγος Γεωπόνος
Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων
Όλες οι Αριστερές παρατάξεις στην ΟΛΜΕ (ΣΥΝΕΚ, ΠΑΜΕ, Παρεμβάσεις) μιλούν για ενιαία 12χρονη παιδεία. Η συγκεκριμένη άλλωστε πρόταση έγινε και απόφαση του τελευταίου συνδικαλιστικού συνεδρίου (στο οποίο αποχώρησαν ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ)!!!!!
Τι εννοούν με αυτό;

H Argyroupoli Buggy Racing στην Κόρινθο

Στην 3η Πανελλήνια Συγκέντρωση Buggy συμμετείχε όχημα της Argyroupoli Buggy Racing για μία ακόμη χρονιά. Η διοργάνωση η οποία έχει πλέον εδραιωθεί, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στις διήμερες εκδηλώσεις της στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου, Κορινθίας.

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας θα πραγματοποιήσει εκλογοαπολογιστική συνέλευση το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 στις 11π.μ. στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο στις 12π.μ. Υποψηφιότητες μέχρι Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 στο e-mail: spstivouve@gmail.com