Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ο Σταμάτης Παπουλίδης, νέος γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Στις 26 Ιουνίου 2013 συνεδρίασαν τα εκλεγμένα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με σκοπό την εκλογή νέου Γραμματέα και Αναπληρωτή Γραμματέα. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενότητας παρουσία και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Παπαστεργίου Χρήστο και Φραγγίδη Γιώργο και του απερχόμενου γραμματέα Δημητριάδη Λεωνίδα. Στη θέση του Γραμματέα εκλέχτηκε έπειτα από ψηφοφορία ο Παπουλίδης Σταμάτης και στη θέση της Αναπληρώτριας Γραμματέας η Περπερίδου Αναστασία.

Βιογραφικό Σταμάτη Παπουλίδη

Ο Σταμάτης Παπουλίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983 και ανήκει στη γενιά των τριαντάρηδων του Κινήματος.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ασκεί το επάγγελμα του Μηχανικού από το 2007 ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Κιλκίς.

Δίδαξε ως καθηγητής εφαρμογών μαθήματα ειδικότητας του σε δημόσια ΙΕΚ στο Κιλκίς, στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες αλλά και στη σχολή του ΟΑΕΔ και στο ΤΕΙ Σερρών ως εργαστηριακός συνεργάτης. Παράλληλα συμμετείχε σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων της ειδικότητας του.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του δραστηριοποιήθηκε έντονα στη φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Σερρών. Μέλος του Συμβουλίου Τμήματος και μέλος του Συμβουλίου του ΤΕΙ και Γραμματέας της ΠΑΣΠ του ΤΕΙ Σερρών.

Μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κιλκίς από τα μαθητικά του χρόνια και μέλος του κόμματος με συμμετοχή στα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ από το 2000.

Γραμματέας της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (ΕΤΕΕΜ) Κιλκίς για δύο συναπτές θητείες και αντιπρόσωπος στα συνέδρια της.

Μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Κιλκίς από το 2003.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.