Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη Προϊσταμένης ΛΓ' Εφορείας Αρχαιοτήτων στο Δήμαρχο Κιλκίς



Ο Δήμαρχος Κιλκίς δέχθηκε την επίσκεψη της προϊσταμένης της νεοσύστατης Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς δρ. Ελένης Κοτζαμποπούλου και της τμηματάρχου των Βυζαντινών Αρχαιοτήτων της ίδιας υπηρεσίας δρ. Μάγδας Παρχαρίδου.
Ο κ. Δημήτρης Σισμανίδης ευχήθηκε στη νέα διοικητική αρχή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς καλή δύναμη και επιτυχία στο επιστημονικό της έργο και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την ίδρυση Εφορείας Αρχαιοτήτων στο ν. Κιλκίς καθώς όπως τόνισε θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάδειξη και προβολή της αρχαιολογικής ιστορίας και της πολιτισμικής ταυτότητας του τόπου μας. ''Είναι αυτονόητο΄' είπε ότι ''ο Δήμος Κιλκίς θα συνεργαστεί με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και θα υποστηρίξει το έργο της''.

Η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για το ενδιαφέρον της, και στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης λειτουργίας της νέας υπηρεσίας, πρότεινε τη διοργάνωση εκδήλωσης με τη συνεργασία του Δήμου Κιλκίς στο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου. Σκοπός της εκδήλωσης, που συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στα μέσα του Δεκεμβρίου, είναι να φέρει κοντά την οικογένεια και το παιδί στους αρχαιολογικούς θησαυρούς του ν. Κιλκίς.

Στη συνάντηση συμμετείχε, για θέματα της αρμοδιότητάς του, και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης & Διαφάνειας Δημήτρης Τσαντάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.