Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Τακτική και ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 29η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18:45, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1
Έγκριση 9ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2024.

Εισηγητής: ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

2
Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών για το έργο: «ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΕ ΕΥΡΩΠΟΥ» (Αρ. Μελ.: 11/2022)».

Εισηγητής: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Επίσης ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής Αρχής θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 29η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18:30, για να απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα που τέθηκαν στη Δημοτική Αρχή:

1
Ερώτηση από τον Προέδρο Δ.Κ. ΕΥΖΩΝΩΝ κ. ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ:

Πριν λίγες ημέρες αντιμετωπίσαμε την φωτιά των Ευζώνων. Πολύ φοβάμαι ότι από δω και πέρα λόγω του κλίματος θα έχουμε παρόμοια προβλήματα κάθε χρόνο.

Όπως ξέρετε από το ύψος του Ξενοδοχείου Χαρά μέχρι και το Τελωνείο κανείς δεν καθαρίζει χόρτα και σκουπίδια και αυτά αυξάνουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Η περιοχή αυτή σε ποια δικαιοδοσία υπάγεται και τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να καθαρίζει την περιοχή αυτός που έχει την αρμοδιότητα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.