Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Αποχαιρετιστήρια Συναυλία Καθηγητών Ωδείου Παιονίας 2023-24

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Αποχαιρετιστήρια συναυλία των καθηγητών του Ωδείου Παιονίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρο, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-24.

Στη συναυλία αυτή, οι καθηγητές του Ωδείου παρουσίασαν κλασικά κομμάτια του διεθνούς ρεπερτορίου, καθώς επίσης και ελληνικά τραγούδια της Έντεχνης, Παραδοσιακής, Ρεμπέτικης και Λαϊκής σκηνής.

Συμμετείχαν:

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ.Καρακάσης Γιώργος, στο βιολί η κ. Βογιατζή Μαριάννα, στην κιθάρα η κ. Βάσσου Δέσποινα και ο κ.Τσακνάκης Νίκος, στο πιάνο η κ. Αντωνιάδου Μαίρη και η κ. Δημητριάδου Μαρία-Άννα-Σοφία, στο κοντραμπάσο ο κ. Συμεωνίδης Γιώργος και στα κρουστά ο κ. Μαρκούτσης Απόστολος.

Ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση:

Τον κ. Κατέλλα Χάρη στο τραγούδι, τον κ. Δελήπαλτα Κλεόδημο στο τραγούδι και τον κ. Κούτλιο Γιώργο, στο φλάουτο .

Ευχαριστούμε θερμά το κοινό για τη συμμετοχή και την υποστήριξή του. Η παρουσία σας ήταν τιμητική τόσο για εμάς, όσο και για τους μουσικούς και πρόσθεσε μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά αυτή.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.