Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Παραίτηση Δημήτρη Μίσκου από την θέση του Προέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας

Επιστολή παραίτησης Δημήτρη Μίσκου
Γρίβα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
Με πραγματική θλίψη δηλώνω την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας, μετά από 15 μήνες συνεχούς προσπάθειας στήριξης της λειτουργίας του Συλλόγου μας.

Οι λόγοι που με οδηγούν στην κίνηση αυτή δεν είναι ότι οι προσπάθειες μου δεν απέφεραν αποτελέσματα, ούτε ότι με κούρασαν οι αγώνες που δίναμε όλοι μαζί για να προσφέρουμε στο χωριό μας και τους κατοίκους του ό,τι καλύτερο μπορούμε, στο μέτρο του δυνατού και φυσικά ούτε οι αήθεις «καταγγελίες» που αγγέλθηκαν ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο εναντίον μου, οι οποίες είχαν σαν σκοπό την διάλυση του Πολιτιστικού Συλλόγου. Οι πραγματικοί λόγοι της παραίτησης μου είναι ότι ορισμένα άτομα, κατόρθωσαν για δικούς τους λόγους, να δηλητηριάσουν τόσο πολύ τη λειτουργία του Συλλόγου, ώστε αυτό να μην μπορεί να ασχοληθεί με οτιδήποτε εξωστρεφές και δημιουργικό για το καλό του χωριού μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη μεγάλη πλειοψηφία μελών του Συλλόγου και κατοίκων του χωριού μας που στήριξαν τις προσπάθειες αυτούς τους μήνες. Ευχαριστώ επίσης τα άτομα που συνεχίζουν να δηλώνουν τη στήριξη τους ενάντια σε αυτό το ανεδαφικό κλίμα, που κάποιοι αυτοδιορισμένοι «εισαγγελείς» συνεχίζουν να δημιουργούν.

Αισθάνομαι, επίσης, την ανάγκη να δηλώσω τη συμπαράσταση μου στα μέλη του Συλλόγου μας, που παρά τις πιέσεις που ασκούνται από μία μικρή μερίδα κατοίκων του χωριού, παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι δίπλα στον Σύλλογο. Τους ευχαριστώ για όσα έχουν προσφέρει, καθώς και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλοι μαζί τους, παρά τις «ύαινες» που υπάρχουν γύρω τους.

Δυστυχώς, μετά τις σημερινές εξελίξεις, τα ηθικά και ψυχικά αποθέματα μου δεν αρκούν για να συνεχίσω από τη θέση που ήμουν. Παρ’ όλα αυτά θα βρίσκομαι κοντά στο Σύλλογο μας ως απλό μέλος του Συλλόγου, και θα βοηθώ με οποιοδήποτε τρόπο μου ζητηθεί αποκλειστικά και μόνο για την πρόοδο του χωριού μας.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.