Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Πέτρος Παππάς: «Είναι έγκυρος και σύννομος ο διορισμός του Ιωάννη Ανδρίτσου, ως Υποδιοικητή της 4ης ΥΠΕ;»

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς και αν. Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρου Παππά, στον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την νομιμότητα του διορισμού του κ. Ιωάννη Ανδρίτσου, ως Υποδιοικητήτης 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο Υπουργός Υγείας στην απάντηση του ανέφερε ότι ο εν λόγω Υποδιοικητής έχει άλλον μεταπτυχιακό τίτλο από αυτόν που αναφέρεται στην απόφαση διορισμού του.

Αν ισχύει αυτό, ο διορισμός του κ. Ανδρίτσου δεν είναι έγκυρος.

Ο Πέτρος Παππάς έχει καταθέσει αίτημα κατάθεσης εγγράφων προκειμένου να του κατατεθούν τα πτυχία του εν λόγω προσώπου και επιφυλάσσεται, για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την καθαίρεση του, εφόσον ο διορισμός δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου.

Πέτρος Παππάς
Βουλευτής Κιλκίς
Αν. Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.