Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Συμμετοχή Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στον Αγιασμό που τελέστηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και στον ΑΟ Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Την Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τους αντιπροσώπους Ανδρέα Γκουντελόπουλο και Χαράλαμπο Γεωργίου, παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου και Οικονομικού Διαχειριστή κ. Αστέριου Τάτση, στον Αγιασμό που τελέστηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βεργίδη Ανδρέα, του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, ωφελούμενων, γονέων / κηδεμόνων και εργαζόμενων του φορέα.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ιωάννη Σφήνα, τον Γενικό Γραμματέα Βάιο Γκόρα και τον Αντιπρόεδρο Αριστείδη Τσάτσαρη, παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Νικόλαου Ζησόπουλου, στον Αγιασμό που τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής κ Κιλκισίου κκ Βαρθολομαίο, του Αθλητικού Ομίλου Κιλκισιακός και της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ο. Κιλκισιακός, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.