Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Νέο ατύχημα στην ΠΑΘΕ, στο ίδιο σημείο που υπήρξε το πιό πολύνεκρο ατύχημα στην ιστορία της

Του Παναγιώτη Γουδαμάνη
Όταν δεν παίρνεις ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ενώ έχεις θρηνήσει ήδη πάνω απο 200 νεκρούς απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της γνωστής πλέον καρμανιόλας, είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε το επόμενο θύμα η θύματα αυτού του δρόμου.

Ατύχημα συνέβη χθές το πρωί 15-1-2024 στο ύψος του Καστανά όταν Βυτιοφόρο Καυσίμων (ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟ) απο την γειτονική μας χώρα έφυγε απο τον δρόμο και προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού στην ΠΑΘΕ Θεσσαλονίκης-Ευζώνων.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στο σημείο του πιό πολύνεκρου ατυχήματος που σημειώθηκε σε αυτό τον δρόμο κατά το παρελθόν στο οποίο ήταν πάλι με άδειο Βυτίο υγρών Καυσίμων (31 νεκροί σε ένα μόνο ατύχημα το 1979).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.