Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Κοπή βασιλόπιτας των Υπηρεσιών της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκισίου

Το πρωί της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος ευλόγησε, στο Επισκοπείο, την Βασιλόπιτα των Υπηρεσιών της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία των Κληρικών και λαϊκών συνεργατών του.


Στον χαιρετισμό του ο σεπτός Ποιμενάρχης του Κιλκίς συνεχάρη τους διακονούντες και εργαζόμενους στα γραφεία για τον ζήλο και την ευσυνειδησία που δείχνουν στην εργασία τους, προτρέποντας τους να συνεχίσουν να εργάζονται ακόμη περισσότερο επ΄αγαθώ της τοπικής Εκκλησίας.

Ευχήθηκε εκ μέσης καρδίας στους παρισταμένους προσωπική και οικογενειακή υγεία, ψυχική και σωματική, κατά Θεόν προκοπή, καθώς και δύναμη, για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του νέου έτους.

Το φλουρί έτυχε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Παντελίδης, Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος, ο οποίος έλαβε από τον Σεβασμιώτατο, ως ευλογία, μία Εικόνα της Παναγίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.