Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση εργασίας Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γεώργιο Φλωρίδη

Δελτίο τύπου 
Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς είχε, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και μέλος του Συλλόγου κ. Γεώργιο Φλωρίδη.

Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Υπουργός ενημέρωσε για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του αναφορικά με θέματα δικαιοσύνης και εκσυγχρονισμού του δικαιοδοτικού συστήματος, καθώς και για το κρίσιμο ζήτημα της ανέγερσης νέου δικαστικού μεγάρου στο Κιλκίς που επανεκκινεί, καθώς με ενέργειες του Υπουργού, δόθηκε λύση στο πρόβλημα της μεταστέγασης των δικαστικών υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να προχωρήσει το έργο Σ.Δ.Ι.Τ. που περιλαμβάνει την κατασκευή νέων δικαστικών μεγάρων στο Κιλκίς, στην Έδεσσα και στις Σέρρες, καθώς και την ανακατασκευή του υπάρχοντος δικαστικού μεγάρου στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται συνεχώς σε επικοινωνία για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης αλλά και ειδικότερα για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της δικαιοσύνης στο νομό Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.