Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη , 28/6/2023, 11:18 μ.μ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (27 Ιουνίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 56,8 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 1 κιλό και 672 γραμμάρια κάνναβης, που ήταν μέσα σε 14 γυάλινα βάζα,

- μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

- το χρηματικό ποσό των 17.965 ευρώ.

Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα ιδιοκτησίας του, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Συλλήψεις για λαθραία καπνικά προϊόντα


Συνελήφθη χθες (27 Ιουνίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπή γυναίκα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του συζύγου της, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.330 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 26.600 τεμάχια τσιγάρων) και 218 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία (δηλαδή 10 κιλά και 900 γραμμάρια καπνού), για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Στην υπόθεση συμπεριλαμβάνεται ακόμα ένας ημεδαπός άνδρας, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και κατασχέθηκε το όχημα που οδηγούσε. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα θα σταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.