Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

(Video) Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς, μιλούν στη Γνώμη

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς, μιλούν στη Γνώμη. Σάββατο 13 Μαϊου 2023

Οι υποψήφιοι βουλευτές νομού Κιλκίς του ΚΚΕ είναι:
Ρία Αλτιπαρμακίδου, 30 ετών. Απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ στην Πολιτική Ιστορία και Γεωστρατηγικές Σπουδές. Ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ).

Σταυρούλα Νικολαΐδου, 38 ετών. Απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Κοινωνιολογίας με κατεύθυνση την Κοινωνική και Πολιτική Θεωρία. Βιομηχανική εργάτρια. Μέλος του ΔΣ του Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων - Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας. Μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

Ηλίας Σμυδάκης - Χαμουρούδης, 32 ετών. Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κιλκίς.

Μέμα Τεμεκενίδου, 65 ετών. Σπούδασε Εφαρμοσμένη Αγροοικολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εργάστηκε σε βιοτεχνίες ενδυμάτων, στη λαϊκή Επιμόρφωση, ως δασκάλα ενδυματολογίας στα ΚΕΝΕ του Οργανισμού Εργατικής Εστίας. Την τελευταία 10ετία υπήρξε εργαζόμενη του ΟΑΕΔ Κιλκίς, σήμερα είναι συνταξιούχος. Υπήρξε συνδικαλίστρια για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και από τις πρώτες γυναίκες που εκλέχθηκαν στην Α/βάθμια Αυτοδιοίκηση στην Κοινότητα της Νέας Σάντας.

Κώστας Τσαουσίδης, 45 ετών. Απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, μεταπτυχιακό στις Οικονομικές Επιστήμες στο ΠΑΜΑΚ. Μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Μέλος του ΔΣ της Ενωσης Λογιστών Κιλκίς, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.