Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίου βουλευτή νομού Κιλκίς Παύλου Τονικίδη

Δελτίο τύπου Παύλου Τονικίδη
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επισκέψεις του Παύλου Τονικίδη σε πόλεις και οικισμούς του νομού Κιλκίς.

Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε το προηγούμενο διάστημα την Επτάλοφο και την Τέρπυλλο και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής.

Επίσης επισκέφθηκε τις λαϊκές αγορές του Πολυκάστρου, του Παλαιού Αγιονερίου και του Σ.Σ Μουριών και αντάλλαξε ενδιαφέρουσες απόψεις με εμπόρους και πολίτες για ζητήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν.

Κατά την επίσκεψη του στο Πολύκαστρο είχε την ευκαιρία να παραβρεθεί στο ΚΑΠΗ του Δήμου όπου συνομίλησε με συνταξιούχους και άκουσε τις ανησυχίες τους για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση και το αυξανόμενο κύμα ακρίβειας που πλήττει τα εισοδήματα τους.

Τέλος με ιδιαίτερη χαρά παραβρέθηκε στη φιέστα για την άνοδο του Γ.Α.Σ Κιλκίς στην ανώτατη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος χάντμπολ και στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου στον Εύρωπο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.