Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στη Κατερίνη: Αισιόδοξα μηνύματα απ τη νέα γενιά του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου διεξήχθησαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης, οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας Παμπαίδων – Κορασίδων Α’ Κ16 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.

Οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας μας που συμμετείχαν, αγόρια και κορίτσια, προσφέροντας όμορφες αθλητικές εικόνες, αγωνίστηκαν με όρεξη, χαρά, πέτυχαν καλές προσπάθειες και επιδόσεις, αν και στην πλειοψηφία τους ανήκουν στην Κ14 κατηγορία, και ανέδειξαν την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι».

Δυναμικά συμμετείχε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, με τις Κατερίνα Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Κούντουρα, Κωνσταντίνα Καμψιάδου στα 80μ, Χριστίνα Βασδραβανίδου, Αποστολία Καμψιάδου στα 150, Αρετή Πατσιούρα, Δήμητρα Καρέλη, Άννα Κοσμίδου στα 1000μ , Χριστίνα Κουρουζίδου στα 300μ εμπ, Γιάννη Μπαχλιτζανάκη στα 2000μ στιπλ, Ραφαέλα Καράμπαγλη στο τετραπλούν και στο άλμα σε μήκος, Ιωάννα Καντίου και Φωτη Μπαχλιτζανακη στη σφαιροβολία, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Χριστίνα Βασδραβανιδου, Αλεξάνδρα Κούντουρα και Αποστολία Καμψιάδου στην σκυταλοδρομία 4Χ80 μ και τους Φωτη Μπαχλιτζανάκη , Αννα Κοσμίδου, Χριστίνα Κουρουζίδου και Γιάννη Μπαχλιτζανάκη στη μικτή σκυταλοδρομια 4Χ200μ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ευχόμαστε η προσπάθεια των παιδιών και η άοκνη υποστήριξη των γονιών τους, να τα οδηγήσουν και σε άλλες επιτυχίες και χαρές που προσφέρει ο στίβος και αθλητισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.