Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσαφίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (17/1/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσαφίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Ο Νίκος Μπελίτσας στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετεγγραφή του Νίκου Μπελίτσα. Δεν χρειάζονται συστάσεις για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει ο τόπος μας, με τον 35χρονο μεσοεπιθετικό να έρχεται για να βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει στους στόχους που έχει θέσει τόσο για τη νέα χρονιά, όσο και για την επόμενη. Νίκο καλώς ήρθες στην οικογένια του Αλέξανδρου.

Με το αριστερό στον δεύτερο γύρο

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Αλέξανδρος Κιλκίς και μοιραία γνώρισε την ήττα στη Νέα Σάντα από τον τοπικό Ποντιακό με 1-0 στην έναρξη του δευτέρου γύρου του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας. Έτσι η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη έμεινε έναν πόντο πίσω από την κορυφή και ισοβαθμεί με τον Ποντιακό στην δεύτερη θέση.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις ήταν σαφές από την αρχή πως τα πάντα θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Μια κεφαλιά του Γιατισάκη στο ξεκίνημα μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας Παύλου των γηπεδούχων, ένα σουτ του Κουρτίδη δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου, και μια κοντινή κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια του Παναγιώτη Σιδηρόπουλου ήταν οι φάσεις στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερή τους στιγμή στο 47’ με τον Μάναλη να κλέβει την μπάλα μέσα στη περιοχή και να σουτάρει στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου. Εν τέλει οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο 67’ με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή του Ηλιάδη.

Ο Αλέξανδρος προσπάθησε στα εναπομείναντα λεπτά να βρει το γκολ της ισοφάρισης, δίχως όμως να φτάσει σε κάποια καλή τελική προσπάθεια, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νέας Σάντας για τη νίκη της.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Σ. Παπαδόπουλος, Σαββίδης (61’ Σεχάι), Σιδηρόπουλος (87’ Γυριχίδης), Μαριόγλου, Αμανατίδης, Κότσι, Γιατισάκης, Χριστοφορίδης (87’ Γρίβας), Ζορμπάς (56’ Δεμερτζής), Γκαμπριντασβίλι (56’ Κετικίδης)

Πεντάρα για την Κ13

Το απόλυτο συνεχίζει να έχει η Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς με το τμήμα «Μάντσεστερ» στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς επιβλήθηκε με 5-0 του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Ελπίδας Ευόσμου για την έκτη αγωνιστική!

Εντυπωσιακή η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, έδειξε πως έχει μεγάλες βλέψεις για φέτος, και έφτασε σε μια εύκολη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Κίμωνα Νικολαΐδη, και από ένα των Μιχάλη Κελίδη, Τάσου Παρλαλόγλου και Δημήτρη Ζιάκα!

Μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ

Η Κ9 «Φιορεντίνα» έδωσε δύο αγώνες για το πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μούρου αγωνίστηκαν κόντρα στην Κ8 του ΠΑΟΚ και στην Κ9 του Ντίνου Κούη. Παιχνίδια με πολλά γκολάκια, και πάνω από όλα διασκέδαση για το παιχνίδι που είναι το σημαντικότερο σε αυτές τις ηλικίες.

Η Κ10 «Μαρσέιγ» είχε πολύ δυνατή αγωνιστική υποχρέωση όμως τα πήγε περίφημα, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, ήταν και πάλι εντυπωσιακοί στο παιχνίδι τους με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Μακεδονικού.

Γκολ και θέαμα για τους παίκτες του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη, που παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έπαιξαν εξαιρετικά και στο τέλος πανηγύρισαν.

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επέστρεψε η Κ11 «Παρί» του Δημήτρη Μούρου για το πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ. Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην πολύ καλή ομάδα του Μακεδονικού το μεσημέρι του Σαββάτου στις ομώνυμες εγκαταστάσεις, και πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες.

Παιχνίδι γεμάτο ανατροπές ήταν αυτό ανάμεσα στην Κ8 «Μπάρτσα» του Αλέξανδρου Κιλκίς και την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του Ντίνου Κούη το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη «πάλεψαν» με όλες τους τις δυνάμεις, πέτυχαν όμορφα και πολλά γκολάκια και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

Συνέχισε νικηφόρα η Κ17

Μια πολύ δυνατή προπόνηση ήταν το παιχνίδι της Κ17 «Λίβερπουλ» με αντίπαλο την ομάδα της Ομόνοιας Σταυρούπολης στο γήπεδο της Ελπίδας Ευόσμου το πρωί του Σαββάτου.

Εξαιρετική εικόνα για το συγκρότημα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη, που έβγαλε ωραίους συνδυασμούς μέσα στο γήπεδο και σημείωσε πολλά τέρματα, κάνοντας έτσι μια βαθμολογική αναρρίχηση στην κατάταξη.

Εντυπωσιακή η Κ14 του Αλέξανδρου

Εκπληκτική εμφάνιση για την Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς, που επιβλήθηκε με 8-1 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη του Μακεδονικού, παίζοντας εξαιρετικά, δημιουργώντας πολλές φάσεις και πετυχαίνοντας όμορφα τέρματα μέσα από οργανωμένες προσπάθειες.

Τρία γκολ από τον Γιάννη Κηροποιό και από ένα για τους Γιάννη Κελίδη, Σάκη Γκόγκο, Μπάμπη Κωνσταντινίδη, Χαρίλαο Ιωαννίδη και Φίλιππο Δαϊλλίδη.

Φιλοξενία των παιδικών τμημάτων της ΕΠΣ Κιλκίς

Η 3η Αγωνιστική της Κ10 και η 4η Αγωνιστική της Κ12 της ΕΠΣ Κιλκίς έλαβαν χώρα το πρωί της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Στην Κ10 είχαμε τα παιχνίδια του Αλέξανδρου Κιλκίς με το Παλιό Αγιονέρι και της Α.Ε. Πολυκάστρου με τον Α.Ο Πολυκάστρου, ενώ στην Κ12 αγωνίστηκαν ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης απέναντι στο Πάικο Γουμένισσας και η Α.Ε. Πολυκάστρου κόντρα στον Α.Ο. Πολυκάστρου.

Ωραία παιχνίδια πάντα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι, με έξοχους συνδυασμούς και πολλά τέρματα! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους.

Η Κ10 «Μαρσέιγ» συνέχισε τις πολύ καλές της εμφανίσεις και απέναντι στο Παλιό Αγιονέρι, πετυχαίνοντας όμορφα γκολάκια, και έχοντας άψογες συνεργασίες.

Ιδανικός καιρός για ποδόσφαιρο το πρωί της Κυριακής και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο η Κ8 του Αλέξανδρου Κιλκίς με το τμήμα «Μπάρτσα» και η Κ8 της Α.Ε. Πολυκάστρου. Ωραίο θέαμα από τα μικρά παιδιά, με συνεργασίες και συνδυασμούς, και πολλά γκολάκια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.