Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (9/1/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Διπλό και στην κορυφή ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Πρωταθλητής Χειμώνα ο Αλέξανδρος Κιλκίς που επιβλήθηκε με 2-1 στην Μεγάλη Στέρνα των Μακεδόνων Λιβαδίων, έκανε την «προσπέραση» και ολοκλήρωσε πρώτος τις εννέα αγωνιστικές του πρώτου γύρου. Ήταν η όγδοη νίκη στη σειρά για τους ποδοσφαιριστές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη, που έπαιξαν έξυπνα, «χτύπησαν» την κατάλληλη στιγμή και πάνε πρωτοπόροι για ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή στη Νέα Σάντα.

Οι Μακεδόνες Λιβαδίων ήταν πρώτοι και αήττητοι με 22 βαθμούς, με τον Αλέξανδρο να βρίσκεται ένα πόντο πίσω και να θέλει να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική του φόρμα και μετά την διακοπή των εορτών.

Από το ξεκίνημα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 16’ ο Γιατισάκης εφόρμησε από τα αριστερά στην περιοχή και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία για το 1-0. Άμεσα η ομάδα του Αλέξανδρου έψαξε και το δεύτερο τέρμα, και στο 18’ ο Ζορμπάς έφυγε στην κόντρα, «έσκαψε» στην πλάτη της άμυνας για τον Γιατισάκη που με ψυχραιμία πέτυχε και το 2-0.

Ένα λεπτό αργότερα θα μπορούσε να έρθει και τρίτο γκολ αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε την προσπάθεια και πάλι του Γιατισάκη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και αυτοί με την εμπειρία τους να ξαναμπούν στην διεκδίκηση της αναμέτρησης, και στο 43’ έκλεψαν την μπάλα έξω από την περιοχή του Αλέξανδρου και με ωραίο πλασέ του Νερολή από μακριά έφτασαν στην μείωση του σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπορούμε να πούμε πως οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς έκαναν παρά το νεαρό της ηλικίας τους ένα μεστό παιχνίδι, κράτησαν όσο έπρεπε την μπάλα στα πόδια τους, έκλεισαν καλά τους χώρους, και το παιχνίδι «έσβησε» δίχως φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Ευχαριστούμε πολύ τους Μακεδόνες Λιβαδίων για την άψογη φιλοξενία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Παπαδόπουλος, Σακαλής (90’+2’ Γυριχίδης), Στανημερόπουλος (51’ Σαββίδης), Σιδηρόπουλος, Μαριόγλου, Αμανατίδης, Κότσι (56’ Γκαμπριντασβίλι), Γιατισάκης, Χριστοφορίδης (90’+2’ Κ. Αλμασίδης), Ζορμπάς, Δεμερτζής (46’ Σεχάι).

Γύρισε με τρόπαια από την Αθήνα

Από 27-30 Δεκεμβρίου ο Αλέξανδρος Κιλκίς βρέθηκε με πέντε τμήματά του στην Αθήνα και συμμετείχε στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά της χώρας, το Novus Cup! Με την συνοδεία των προπονητών τους, οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, και έδιναν τους αγώνες τους στα γήπεδα της Βάρης, και του Αλίμου.

Εξαιρετική η Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς με το τμήμα «Ίντερ» με την ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη και του Γιώργου Δαϊλλίδη να στέφεται κυπελλούχος με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, επικρατώντας μάλιστα και της Κ16 του Παναθηναϊκού δείχνοντας την δυναμική της.

Τρίτη θέση για την Κ10 «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη, που την «λύγισαν» μόνο στο πρώτο παιχνίδι, καθώς υπήρχε η κούραση από το ταξίδι, αλλά τα παιδιά δείχνουν πως τα καλύτερα έρχονται.

Πολύ καλές και οι παρουσίες της Κ14 και της Κ13 του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Ιωνικού, του Ατρόμητου, του Πανιωνίου και τα πήγαν περίφημα.

Δύσκολος και ο όμιλος της Κ12 «Μίλαν» του Βασίλη Ορμανίδη, που έπαιξε και αυτή με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ιωνικός, αλλά τα πήγε και αυτή περήφανα! Με τις συμμετοχές σε τέτοια τουρνουά μακριά από το Κιλκίς, τα παιδιά δένονται ακόμη περισσότερο, και δείχνουν πως μπορούν να σταθούν και απέναντι στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ονόματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.